Preu reduït! Argila Verda - A punt per utilitzar - Cattier - 400 grams

Fabricante:

Cattier Cattier

Argila Verda - A punt per utilitzar - Cattier - 400 grams

164156

Nou

L'argila verda és una argila jove, en la qual l'estadi evolutiu de l'mineral està menys avançat que en altres argiles, sent la més activa.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,09€

IVA inclòs

9,90€ IVA inclòs

-18%

2,02 € / 100 g

Més informació

argila Verda

Argila preparada per a usar

Què és l'Argila Verda?

L'argila verda és una argila jove, en la qual l'estat evolutiu de l'mineral està menys avançat que en altres argiles, sent la més activa. Les argiles verdes preparades per al seu ús Cattier, barregen montmorillonita amb una porció de caolí, obtenint-se una barreja fàcil d'aplicar i que proporciona resultats òptims.

Absorbeixen i regulen l'excés de greix i eliminen toxines i impureses, de manera que aquestes argiles estan especialment indicades per a pells mixtes i grasses. Revitalitzen la pell i estimulen la renovació cel·lular, de manera que també són adequades per a les pells fatigades i envellides. Molt riques en micronutrients, aporten a la pell i als el cos minerals i oligoelements. Són antisèptiques, cicatritzants i calmants de la pell, pel que són útils en abscessos, cicatrius, cremades i dolors d'articulacions i músculs.

Principis actius: Argila verda i argila blanca.

Ingredients:

Aqua *, Kaolin *, Illite *, montmorillonita *, Propanediol *, Glyceryl Undecylenate *.

* Ingredient d'origen natural.

Com es fa servir l'Argila Verda?

  • Mascaretes: Aplicar una capa gruixuda sobre la cara i el coll evitant el contorn d'ulls i llavis. Deixar actuar durant 10 minuts aproximadament, sense permetre que la mascareta s'assequi completament sobre la pell. Aclarir amb aigua tèbia i assecar la pell amb una tovallola de cotó. Per completar el tractament aplicar crema hidratant Cattier.
  • Cataplasmes: Amb una espàtula no metàl·lica, estendre una capa d'argila de 2 a 3 centímetres de gruix sobre un teixit natural. Aplicar el cataplasma directament sobre la pell i fixar-la amb un embenat suau. Si la pell està irritada, posar una gasa fina entre la pell i l'argila. Quan el cataplasma estigui gairebé seca, retirar-la i eliminar les restes d'argila amb aigua tèbia, després assecar la pell amb una tovallola de cotó.

Presentació:

Envàs de 400 grams.

Brand

Cattier és una marca francesa que ofereix tota una àmplia gamma de productes naturals amb propietats naturals i vegetals.


Cattier, cosmètica natural compromesa amb el planeta


Cosmètica natural per a la bellesa vegetal i natural del cos, el rostre i el cabell per a bebès, nens i adults.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda