Crema de Massatge Reafirmant - Biofresh Rose of Bulgaria - 330 ml

159201

Nou

Remodela, dóna fermesa a l'abdomen i tonifica la pell. Gràcies a l'extracte de cafè verd, que conté cafeïna de nova generació.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

11,10€

IVA inclòs
3,36 € / 100 ml

Més informació

Crema de Massatge Reafirmant

Sense Parabens. Remodela, dóna fermesa a l'abdomen i tonifica la pell. Gràcies a l'extracte de cafè verd, que conté cafeïna de nova generació, la Crema de Massatge Reafirmant de Rosa de Bulgària trenca els dipòsits de greix, elimina el greix acumulat a la zona de la cintura i malucs i assegura un efecte aprimant màxim. La pell recupera la seva fermesa, suavitat i to. Conté aigua de rosa, D-Pantenol i oli d'ametlles, que restableixen i revitalitzen el balanç de la pell i proporcionen una hidratació profunda.

La Rosa Damascena de Bulgària és valuosa d'una manera indiscutible | l'Oli Essencial de Rosa Damascena és l'oli essencial aromàtic més costós que existeix, amb unes propietats aromàtiques, calmants i purificants úniques. Es requereix la destil·lació de milers de pètals de rosa per obtenir una sola gota de producte. L'oli de rosa és l'or líquid de Bulgària. La seva primeríssima qualitat és deguda a unes condicions climàtiques úniques ia la regió ecològicament sense contaminació on creix la Rosa Damascena - l'anomenat Vall de les Roses, on es troba el seu hàbitat natural no només al país, sinó al món sencer. Les excepcionals propietats curatives de l'oli de rosa i de l'aigua de rosa, que són conegudes des de l'antiguitat, s'empren amb èxit en l'elaboració de productes cosmètics.

Ingredients INCI: AQUA, DIMETHICONE, Prunus amygdalus Dulcis OIL, Cetearyl ALCOHOL, rosa damascena FLOWER WATER, Glycerin, CETEARETH-25, ricí SEED OIL, HYDROGENATED CASTOR OIL, copernicia cerifera CERA, OLEA EUROPEA FRUIT OIL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, Polyacrylamide, C13-14 ISOPARAFFIN, laureth-7, Phenoxyethanol, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHEROL, panthenol, PARFUM, Hibiscus sabdariffa FLOWER EXTRACT, propylene GLYCOL, SORBITOL, ETHYLHEXYLGLYCERYN, METHYLISOTHIAZOLINONE, BHT, geraniol, citronel·lol, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, limonene.

Propietats: neteja i refresca la pell, la hidrata i manté el seu equilibri hidro-lipídic, estimula la regeneració cel·lular i alleuja els processos inflamatoris. Exerceix un efecte antioxidant atenuant la profunditat de les arrugues.

Presentació: Envàs de 330 ml

rosa de bulgaria

Brand

Experts en el poder dels extractes naturals gràcies a anys de recerca.


Biofresh Cosmetics, cosmètica natural fabricada a Bulgària


Bioener va néixer l'any 2000 en Plovdiv, Bulgària com una empresa moderna de cosmètica. Han aconseguit un creixement ràpid gràcies a l'equip dinàmic i professional.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda