Preu reduït! Dolocalm Crema Bio - Herbora - 200 ml

Fabricante:

Herbora Herbora

Dolocalm Crema Bio - Herbora - 200 ml

213045

Nou

Crema pensada per realitzar massatges adequats sobre zones extenses i de manera generalitzada. Presentat en envàs de 200 ml.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

21,21€

IVA inclòs

24,95€ IVA inclòs

-15%

10,61 € / 100 ml

Més informació

Dolocalm Crema Bio

Crema per a massatges

Què és el Dolocalm Crema Bio?

Crema pensada per realitzar massatges adequats sobre zones extenses i de manera generalitzada com cervicals, espatlles, esquena, lumbars, etc ...

Crema BIO ECO.

Sense parabens, sense emulgents, sense silicones, sense perfums sintètics, sense olis minerals.

Ingredients:

Extracte de Àrnica montana 10%, Extracte de Harpagofit 10%, Castanyer Índies 3%, Oli d'ametlles dolces 10%, Mentol 3%, Glicerina 3%, Càmfora 0,55%, Silici orgànic 0,55%.

Com s'usa el Dolocalm Crema Bio?

Aplicar de 1 a 3 vegades diàries, realitzant un suau massatge, per facilitar l'absorció, per la zona o zones a tractar per aconseguir el resultat desitjat.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda