Preu reduït! Crema de Mans All In One - Terpenic Labs - 50 ml

Fabricante:

Terpenic Labs Terpenic Labs

Crema de Mans All In One - Terpenic Labs - 50 ml

215042

Nou

Completa crema de mans rica en olis vegetals que ajuda a hidratar, reparar i unificar el to de la pell aclarint les taques. Envàs de 50 ml.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

15,61€

IVA inclòs

18,37€ IVA inclòs

-15%

31,22 € / 100 ml

Més informació

Crema de Mans All In One

Hidrata i repara la pell de les mans.

Què és la Crema de Mans All In One?

Aquesta completa crema de mans té com a funció: hidratar, reparar i unificar el to aclarint les taques.

És una fórmula rica en olis vegetals, com el de llavor de raïm i oliva, que redueixen la degeneració cel·lular i afavoreixen la renovació cutània.

Estimula la producció de col·lagen natural aportant una extraordinària fermesa i redensificació natural de la pell.

L'oli vegetal de magrana aporta una gran acció antioxidant que protegeix de les agressions externes i redueix els signes visibles d'l'envelliment, a més d'ajudar a difuminar les màcules.

L'alt contingut en aloe vera juntament amb els extractes vegetals, aconsegueixen suavitzar, protegir i hidratar la pell de les mans.

La seva textura lleugera la fa fàcilment aplicable i la seva agradable aroma la fa molt indicada per a tot tipus de pells.

Ingredients:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract *, Prunus Amygdalus Dulcis Oil *, Sodium Hyaluronate, Coco-Caprylate, Glycerin, Olea Europaea Fruit Extract *, Punica Granatum Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Hydroxystearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Hydroxystearyl glucoside,
Caprylic / Capric Triglyceride, Xylitylglucoside, Anhyldroxylitol, Xylitol, Tocopheryl Acetate, Acàcia Senegal Gum, Xanthan Gum, Tocopherol, Algin, Sodium Dehydroacetate, Parfum **, Mica, Titanium Dioxide, Citric Acid, Benzyl alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Limonene , Linalool.

* Procedent de l'agricultura orgànica.

** Essències naturals.

Com es fa servir la Crema de Mans All In One?

Aplicar una petita quantitat sobre les mans netes i seques. Estendre per tota la superfície inclusivament ungles i fer massatges fins a la seva total absorció.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2012 oferint productes d'aromateràpia científica a base d'actius naturals. Terpenic és un laboratori pioner en elaboració d'olis per a fins medicinals.


Terpenic, olis essencials i vegetals d'alta qualitat



Els seus valors es basen en la proximitat, serietat, honestedat, transparència i passió pel treball ben fet. Són un laboratori número 1 a Europa en fitoaromaterapia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda