Preu reduït! Crema de Mans Hidratant - Labnatur Bio - 50 ml

Fabricante:

Labnatur Bio Labnatur Bio

Crema de Mans Hidratant - Labnatur Bio - 50 ml

219670

Nou

Enriquida amb Mantega de Karité, Calèndula, Aloe Vera i Vitamina E, aquesta crema ofereix hidratació profunda i protecció per a pells sensibles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

3,06€

IVA inclòs

3,50€ IVA inclòs

-12%

6,12 € / 100 ml

Més informació

Crema de Mans Hidratant Labnatur Bio

Hidratació profunda i protecció natural per a les mans.

Què és Crema de Mans Hidratant Labnatur Bio?

La Crema de Mans Hidratant Labnatur Bio és específicament formulada per a pells sensibles , combinant ingredients naturals amb propietats excepcionals.

La Mantega de Karité és el cor d'aquesta crema, coneguda per les seves profundes qualitats hidratants i regeneratives, a més de ser rica en vitamines A, D, E i F , que ajuden a protegir i cicatritzar la pell . La Calèndula, amb la seva poderosa acció terapèutica, nodreix i regenera la pell , mentre que l'Aloe Vera afegeix una capa de calma i hidratació, també facilita la cicatrització gràcies a l'alantoïna.

La Vitamina E, un potent antioxidant , desintoxica, millora el to de la pell i combat l'envelliment prematur. Aquesta crema no només hidrata i suavitza, sinó que també crea una barrera protectora contra els agents ambientals, proporcionant una cura duradora i efectiva per a mans delicades .

Ingredients:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Caprylic/capric Triglyceride, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii Butter il, Calendula officinalis flower extract, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Parfum, Phytic Acid, Tocopherol, Glycine soja oil, Glyceryl Laurate, Benzyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Citronellol**, Eugenol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**

* Ingredients procedents d'agricultura ecològica.
** Components naturals derivats d'olis essencials. Cosmètica Natural certificada per Bio.inspecta. 33% del total dels ingredients prové d'agricultura ecològica. 99% del total és d'origen natural. Fragància Natural.

Com es fa servir Crema de Mans Hidratant Labnatur Bio?

Aplica sobre la pell neta i seca, fent massatges suaument fins a la seva total absorció.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda