Preu reduït! Crema de Mans Nutritiva - Himalaya Herbals - 50 ml

Crema de Mans Nutritiva - Himalaya Herbals - 50 ml

208418

Nou

Crema de Mans Nutritiva Himàlaia Herbals amb espígol i Kokum Butter, nodreix, hidrata i protegeix, ideal per a ús diari i tot tipus de pell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,74€

IVA inclòs

2,10€ IVA inclòs

-17%

3,48 € / 100 ml

Més informació

Crema de Mans Nutritiva Himàlaia Herbals

Cuida els teus Mans amb Delicadesa i Eficàcia amb la Crema Nutritiva d'Himàlaia Herbals: Suavitat i Protecció a Cada Aplicació.

Què és Crema de Mans Nutritiva Himàlaia Herbals?

La Crema de Mans Nutritiva Himàlaia Herbals és una fórmula especialitzada per a la cura diària de les mans . Enriquida amb extractes de lavanda i Kokum Butter , aquesta crema ofereix tres beneficis clau per mantenir les mans nodrides, suaus i protegides .

Primer, proporciona una nutrició essencial gràcies als seus ingredients rics en nutrients . Segon, assegura una hidratació de llarga durada, suavitzant eficaçment la pell de les mans. Tercer, actua com a barrera protectora per minimitzar la pèrdua d'hidratació, mantenint la pell de les mans ben hidratada i en òptimes condicions .

Ideal per a tot tipus de pell , aquesta crema de mans és perfecta per als que busquen un producte efectiu per a la cura diària de les seves mans, assegurant la seva salut i bellesa. La seva fórmula no greixosa s'absorbeix ràpidament , deixant les mans suaus, nodrides i protegides durant tot el dia.

Ingredients:

Ametlles, Oliva, Gira-sol, Llavor de Raïm, Albaqicoque , Aigua , Àcid Estearic , Glicerina , Oli de Llavor de Gira-sol, Oli Mineral, Alcohol Cetearílic, Carbòmer, Oli de Nou d'Albaricoque, Fenoxietanol, Oli de Sodi, Fragància, Oli d'Oliva, Propilparabeno, Acetat de Tocoferol, Oli d'Ametlles Dolces, Disodi EDTA.

Com es fa servir Crema de Mans Nutritiva Himàlaia Herbals?

Apliqueu una petita quantitat en mans netes diverses vegades al dia, segons calgui.

Només per a ús extern.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda