Preu reduït! Crema de Mans Regeneradora de Granada Bio - Weleda - 50 ml

Fabricante:

Weleda Weleda

Crema de Mans Regeneradora de Granada Bio - Weleda - 50 ml

180752

Nou

Crema regeneradora de Granada Weleda, protegeix i revitalitza les mans, preveu taques i sequedat. Bellesa i cura natural.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,20€

IVA inclòs

11,15€ IVA inclòs

-8%

20,40 € / 100 ml

Més informació

Crema de Mans Regeneradora de Granada Bio Weleda

Protecció i Renovació Natural per als teus Mans.

Què és la Crema de Mans Regeneradora de Granada Bio Weleda?

La Crema de Mans Regeneradora de Granada Weleda és una cura essencial per mantenir les mans joves i protegides .

Enriquida amb oli de llavors de magrana biològica , aquesta fórmula antioxidant és un escut contra els nocius efectes ambientals que acceleren l'envelliment de la pell. Nodreix intensament gràcies a la mantega de karité biològica i extractes de plantes que combaten la sequedat i promouen l' elasticitat .

Amb cada aplicació, la renovació cel·lular s'estimula, revelant unes mans més fermes, suaus i visiblement rejovenides. És un aliat fiable en la lluita contra les taques prematures, mantenint la bellesa natural de les mans dia rere dia. La seva eficàcia està recolzada per proves dermatològiques, assegurant la seva idoneïtat per a tota mena de pell.

Ingredients (INCI):

Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Punica Gran Milíciaum (Millet) Seed Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Petal Extract, Xanthan Gum, Stearic Acid, Palmitic Acid, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Citronelloni*, Benzyl Benzoate*, Gera , Citral*, Eugenol*, Coumarin*.

*olis essencials naturals.

Composició:

Aigua, oli de sèsam, glicerina, alcohol, gliceril estearat ES mantega de karité, oli d'oliva no saponificable, oli de gira-sol, àcid esteàric, oli de llavors de magrana, extracte de llavor de mill, extracte d'arrel de rusco, extracte de pètals de gira-sol, goma de xantà (emulgent i estabilitzador natural), àcid esteàric, àcid palmític, olis essencials naturals.

Com es fa servir la Crema de Mans Regeneradora de Granada Bio Weleda?

Aplicar a les mans i fer massatges fins a la seva total absorció.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda