Fabricante:

Bohema Bohema

Enduridor per a les ungles Stronger Nails Complex - Bohema - 16 ml

170128

Nou

Enduridor per a les ungles de ràpida acció i eficàcia. Durant 2 setmanes les ungles es tornaran més fortes. També aporta una brillantor significativa. En envàs de 16 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,98€

IVA inclòs
37,38 € / 100 ml

Més informació

Enduridor per a les ungles Stronger Nails Complex

Enfortidor d'ungles de ràpida acció per a 2 setmanes.

Què és l'Enduridor per a les ungles Stronger Nails Complex?

L'enfortidor Stronger Nails ha sorprès dones de tot el món per la seva acció ràpida i eficaç.

Durant dues setmanes les ungles es tornaran més fortes, deixaran de partir-se i trencar-se en capes . L'enfortidor Stronger Nails no només reforçarà les ungles, sinó que les hidratarà , la qual cosa és molt important per a la reparació de les seves ungles, ia més els donarà una brillantor molt bonica.

No conté substàncies nocives com a formaldehid, toluè, DBP, àlcali.

Es pot utilitzar l'enfortidor Stronger Nails com a base per a l'esmalt de manera que la superfície de les ungles quedi llisa i totalment preparada per aplicar l'esmalt. Sobre aquesta base, l'esmalt es mantindrà més temps. L'enfortidor millorarà notablement les propietats de recobriment del seu esmalt.

També es pot utilitzar l'enfortidor Stronger Nails com a fixador d'esmalt. En aquest cas, l'esmalt de les ungles es mantindrà durant més temps, ja que l'enfortidor formarà sobre el seu esmalt una pel·lícula protectora de qualitat. Les ungles tindran una brillantor més bonica i el color del seu esmalt es tornarà més intens.

Ingredients:

Ethyl acetate, butyl acetate, alcohol denat, nitrocellulose, dibutyl phtalate, acryl copolimer, isopropyl alcohol, dimeticon, aqua.

Com es fa servir l'Enduridor per a les ungles Stronger Nails Complex?

Dia 1. Aplicar sobre les ungles netes i asseques una capa d'enfortidor i deixar-ho assecar. Sobre l'enfortidor podrà aplicar l'esmalt d'ungles que vulgueu.

Dia 2. Amb l'ajuda d'un quitaesmalts, retireu l'antiga capa d'enfortidor, renteu les mans, assequeu les ungles i apliqueu una nova capa d'enfortidor.

Utilitzeu només sumes esmalts que no assequin les ungles.

Continueu amb aquest procediment durant dues setmanes. En acabar el cicle notarà els resultats. Després n'hi haurà prou amb aplicar una vegada l'enfortidor cada dues setmanes.

Presentació:

Envàs de 16 ml.

Brand

Especialitzats en cura i disseny de les ungles, cuidat de la pell i celles i productes naturals.


Bohema Cosmetics, productes de cosmètica lliures de tòxics


El seu pilar principal es basa en la qualitat dels ingredients naturals. Estan lliures de substàncies tòxiques i no testen en animals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda