Fabricante:

L'Erbolario L'Erbolario

Àcid hialurònic - Desmaquillador bifàsic - L'Erbolario - 125 ml

165161

Nou

No conté fragància. Presentat en envàs de 125 ml.

Més detalls

22,00€

IVA inclòs
17,60 € / 100 ml

Més informació

desmaquillador bifàsic

L'àcid hialurònic amb un pes molecular baix, mitjà i alt i l'oli de tractament Hibiscus Anti-envelliment per als ulls i els llavis.

És important netejar acuradament i, al mateix temps suaument dues àrees clau de la cara: ulls i els llavis. D'una banda és necessari per treure amb cura el maquillatge, l'altre és bo per mantenir la pell jove natural. Amb aquests objectius específics l'Erbolario ha fet una especialitat que se centra en fitocosméticos molt alta qualitat innovadora d'àcid hialurònic, un ingredient de l'excel·lència, comunament present només quan es tracta de productes de tractament.

És activa en tres nivells d'àcid hialurònic, amb un pes molecular baix, mitjà i alt en aquest Remenar especial de maquillatge bifàsica: en la fase aquosa del gel crea una pel·lícula protectora sobre la pell, llavors es regula la velocitat d'hidratació i afavoreix la producció de col·lagen. En la fase d'oli de jugar un important paper virtuts de nutrients i olis de sèu hibisc i oli d'oliva.

Simplement agitar bé per barrejar les dues fases: el resultat és un gest únic de l'eficàcia de neteja, que té el mèrit de deixar la pell ferma i ben defensat per l'avanç del temps.

Ingredients principals: Àcid hialurònic de baix, mitjà i alt pes molecular, oli de Hibisc, oli de càrtam, oli d'Crambe abyssinica, fracció insaponificable d'oliva, vitamina I a partir de llavors de soja.

No conté fragància.

Forma d'ús: Barrejar les dues fases agitant l'ampolla i abocar una mica de producte en una bola de cotó humit ja. El massatge de les parpelles i els llavis tancats suaument, renovant el feix fins que la neteja no és del tot completa.

Presentació: Envàs de 125 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda