Preu reduït! Crema de Centella Asiàtica i Resveratrol - Natysal - 50 ml

Fabricante:

Natysal Natysal

Crema de Centella Asiàtica i Resveratrol - Natysal - 50 ml

165034

Nou

Crema amb actius antioxidants que ajuden a regenerar i redensi fi car la pell. Presentada en envàs de 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,72€

IVA inclòs

19,90€ IVA inclòs

-21%

31,44 € / 100 ml

Més informació

Crema de Centella Asiàtica i Resveratrol

Crema per a tot tipus de pells que ajuda a regenerar i redensificar la pell.

Què és la Crema de Centella Asiàtica i Resveratrol?

Crema amb actius antioxidants que ajuden a regenerar i redensi fi car la pell, amb Centella Asiàtica, Resveratrol pur liposomado, i Àcid Hialurònic 4D.

Per a pells normals i seques.

Extracte de centella asiàtica: Ajuda a millorar la hidratació de la pell, renovar els teixits ia endarrerir l'aparició d'arrugues.

Resveratrol Liposomado: Potent antiarrugues amb efecte antioxidant que potencia les fibres de col·lagen. Ajuda a prevenir la flacciditat cutània i retardar l'aparició de les arrugues.

4 àcids hialurònics amb diferents propietats que permeten formar una xarxa tridimensional aconseguint les diferents capes de la pell, reposant l'aigua des de fora i mantenint-la a l'interior.

Carnosina: Minimitza la ruptura d'elasticitat de la pell ja que protegeix i millora la resposta de l'elastina i ajuda a retardar l'aparició de les arrugues.

A més conté Extracte de Alfals, ric en antioxidants i indicat per prevenir la sequedat de la pell, Al·lantoïna i Vitamina E, actiu que ajuda a combatre les arrugues i les línies d'expressió.

Ingredients INCI:

Aqua, ethylhexyl methoxycinnamate, c12-20 acid peg-8 ester, àloe barbadensis leaf juice, silica, Glycerin, Caprylic / Capric triglyceride, ethylhexyl stearate, glyceryl stearate, glyceryl stearate es, propanediol, propylene glycol, resveratrol, centella asiatica extract, vitis vinifera vaig venir extract, Carnosine, sodium hyaluronate, sodium hyaluronate crosspolymer, sodium acetylated hyaluronate, Hydrolyzed sodium hyaluronate, Medicago sativa extract, tocopherol, allantoin, palmitoyl Hydroxypropyl trimonium amylopectin / Glycerin crosspolymer, mannitol, phosphatidylcholine, cholesterol, pentylene glycol, hydrogenated lecithin, 1 , 2-hexanediol, polysorbate 80, xanthan gum, sodium chloride, potassium cetyl phosphate, CITRIC acid, beta-sitosterol, squalene, glycine soja oil, carbomer, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin, sodium benzoate, potassium sorbate, phenethyl alcohol, parfum, citronel·lol , geraniol.

Com s'utilitza la Crema de Centella Asiàtica i Resveratrol?

Aplicar a la nit sobre la pell perfectament neta mitjançant suaus massatges fins a la seva total absorció.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda