Preu reduït! Crema per la cara antioxidant i tonificant Goji - L'Erbolario - 50 ml

Fabricante:

L'Erbolario L'Erbolario

Crema per la cara antioxidant i tonificant Goji - L'Erbolario - 50 ml

183488

Nou

Amb Extractes Biològics de Baies de Goji i Maqui i amb cèl·lules estaminals de Cotó Roig.

Més detalls

33,50€

IVA inclòs

44,80€ IVA inclòs

-25%

67,00 € / 100 ml

Més informació

Crema per la cara antioxidant i tonificant Goji

Amb Extractes Biològics de Baies de Goji i Maqui i amb cèl·lules estaminals de Cotó Roig.

Goji, la baia antioxidant per excel·lència.

Els beneficis de la tradició mil·lenària del fruit de Goji troben el desig de la hidratació, frescor i tonicitat de la pell de la cara. Neix així aquesta emulsió amb marcades propietats nutritives i suavitzants: una ajuda per excel·lència per prevenir la deshidratació cutània i oferir alleugeriment fins i tot a les pells més sensibles.

Una emulsió delicada que ajuda a la pell de la cara a conservar la natural reserva d'aigua. En aquesta exclusiva fórmula, l'acció antioxidant de les Baies de Goji i Maqui es combina amb les propietats protectores de les cèl·lules estaminals del Cotó Roig: una irrenunciable estratègia de bellesa que agradarà fins i tot a les pells més sensibles i delicades. A més, l'Oli d'Crambe abyssinica, les Llards de Cacau i Coco i l'Oli de Gira-sol, tots Biològics, contribuiran a crear un efecte barrera per a una protecció intensa i una agradable suavitat. Deixar-se acariciar per aquesta emulsió delicada significa vestir la pell de la cara de calma i serenitat: els trets apareixen més relaxats, la pell mésllisa i sedosa.

Utilització:

Com TRACTAMENT DE DIA: aplicar una petita quantitat de producte, lluny de la zona del contorn dels ulls.

Com TRACTAMENT DE NIT: barrejar amb poques gotes d'Oli per a la Cara i per al Cos Goji.

Presentació: Envàs de 50 ml en PETG amb sistema AIRLESS: no permet a l'aire d'entrar en contacte amb la crema i protegeix la integritat de la fórmula i dels seus principos actius.

La Crema per la cara es produeix en condicions higièniques òptimes. Els seus components, rigorosament seleccionats, són sotmesos a controls microbiològics fisico-químics extremament rigorosos.

Control del contingut de 7 metalls * per reduir els riscos d'al·lèrgia i protegir d'aquesta manera les pells més sensibles. * (Niquel, Plom, Arsenico, cadmi, Mercuri, Antimoni i Crom)

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda