Preu reduït! Exfoliant corporal de Bedoll - Weleda - 150 ml

Fabricante:

Weleda Weleda

Exfoliant corporal de Bedoll - Weleda - 150 ml

182887

Nou

Elimina les cèl·lules mortes. Afavoreix el procés de renovació natural de la pell. Pell llisa i vellutada. Aroma fresc.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,85€

IVA inclòs

12,95€ IVA inclòs

-8%

7,90 € / 100 ml

Més informació

La exfoliació més natural
Amb Bedoll 100% bio

El nou Exfoliant corporal de Bedoll allibera la pell de les cèl·lules mortes contribuint a el procés de renovació natural de la pell. Neteja suaument sense ressecar, ni danyar l'epidermis. La pell queda llisa i vellutada a l'instant. A punt per rebre un tractament posterior com l'Oli Anticel.lulític de Bedoll.

El poder de l'exfoliant resideix en la seva exclusiva fórmula natural. Partícules d'exfoliació a base de cera d'abella i carnauba s'incorporen a una crema de dutxa suaument netejadora amb tensioactius de sucre i coco 100% biodegradables. Els seus olis vegetals de qualitat ecològica, rics en àcids grassos i vitamines nodreixen i hidraten la pell. Els olis essencials aporten beneficis emocionals.

pH afí a la pell. Alta tolerància dermatològica fins i tot en les pells més sensibles.

Consells d'ús: aplicar sota la dutxa amb un lleuger massatge de moviments circulars. Es recomana el seu ús un cop per setmana per gaudir d'una pell sana i bonica.

Composició: aigua, tensioactius de sucre i coco, oli de sèsam, alcohol, aminoàcids d'acció netejadora, cera de carnauba, cera d'abella, oli de ricí hidrogenat, oli d'os d'albercoc, glicerina, olis essencials naturals, carragenat, xantana, extracte de fulles de bedoll, extracte d'arrel de galzeran, àcid làctic, extracte de fulles de romaní.

Ingredients (INCI): Water (Aqua), Coco-glucoside, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Beeswax (Cera Alba), Hydrogenated Castor Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) kernel Oil, Glycerin, Fragrance (Parfum) *, Chondrus Crispus (Carrageenan), Xanthan Gum, Betula Alba Leaf Extract, galzeran Root Extract, Lactic Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

* From natural essential oils

Presentació: Envàs de 150 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda