Fabricante:

Santiveri Santiveri

Citress Pick - Crema reparadora - Santiveri - 10 ml

159447

Nou

Bàlsam reparador refrescant amb mentol i oli de l'arbre del te. Sense amoníac. Efecte immediat.

Més detalls

8,55€

IVA inclòs
85,50 € / 100 ml

Més informació

Citress Pick

Crema balsàmica reparadora i refrescant, ideal per aportar benestar, frescor i suavitat a la pell castigada per les agressions.

Les petites agressions que rep la nostra pell, especialment en l'època estival, s'alleugen de forma immediata amb l'aplicació de Citress Pick.

L'acció sinèrgica del mentol i els olis essencials de l'arbre del te, eucaliptus i cardamom, proporcionen a la pell una agradable sensació de frescor i benestar.

Ingredients: Aqua, Ceteraryl alcohol, Menthol, Ceteareth-20, Ethyl hexyl palmitate, Glycerin, Eucaliptus globulus oil, Melaleuca alternifolia oil, Tocopheryl acetate, Elettaria cardamomum oil, Cupressus sempervirens extract, Lavandula angustifolia oil, Phenoxyethanol acrylates / C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Dimethicone, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, CI 42051, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral.

Utilització: Aplicar i estendre una petita quantitat sobre la zona desitjada. Evitar el contacte amb els ulls i les mucoses. Mantenir fora de l'abast dels nens.

Presentació: Envàs de 10 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda