Pompeia Derm - Flor di Pompeia - 50 ml

178338

Nou

Pompeia Derm és una crema dermatològica natural per a tot tipus de pells especialment delicades i sensibles. D'efecte calmant i reparador, afavoreix una sensació de benestar ràpida i duradora.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

37,75€

IVA inclòs
75,50 € / 100 ml

Més informació

Pompeia Derm Flor di Pompeia

Crema dermatològica.

Què és Pompeia Derm Flor di Pompeia?

Pompeia Derm dóna una resposta ràpida i eficaç als símptomes que més freqüentment pateix la nostra pell (especialment hipersensibles i fràgils). Pompeia Derm desenvolupa una acció altament protectora, regeneradora i reestructuradora de la pell, gràcies a l'efectivitat de la seva composició en extractes naturals : Aloe Vera, Tea Tree Oil, Calèndula, Civada Sativa, Camamilla, Alvocat, Préssec, Vitamina E, etc.

Pompeia Derm és una crema no greixosa , amb alt poder penetrant, que reforça la seva efectivitat i exerceix una ràpida revitalització de la dermis , conferint a la nostra pell un agradable tacte vellutat. No conté derivats del petroli.

Ingredients:

Aqua, Calendula officinalis, Chamomilla recutita, Prunus amygdalus dulcis oil, Stearic àcid, Glyceryl stearate, Melaleuca alternifolia, Civada sativa, Aloe barbarensis gel, Triticum vulgare oil, Xanthan gun, Persea gratisima oil, /capric triglyceride, Glycerin, phenoxy-ethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, parfum, Isobuthylparaben, Limonene.

Com s'aplica Pompeia Derm Flor di Pompeia?

Aplicar diverses vegades al dia fent un suau massatge amb el rovell dels dits per a la seva absorció.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda