Preu reduït! Crema Cames Cansades - Efecte Fred - Plantis - 200 ml

Fabricante:

Plantis Plantis

Crema Cames Cansades - Efecte Fred - Plantis - 200 ml

165121

Nou

Amb mentol, castanyer d'índies, galzeran, arnica i hamamelis en una base d'oli de germen de blat. Indicat per inflor, pesadesa o sensació d'ardoz a les cames.

Més detalls

9,11€

IVA inclòs

14,95€ IVA inclòs

-39%

4,56 € / 100 ml

Més informació

Crema Cames Cansades - Efecte Fred

Inflor, pesadesa, sensació d'ardor, qui no ha patit alguna vegada aquests molestos símptomes a les cames? Plantis posa a la teva disposició una crema d'efecte fred que combat aquestes molèsties típiques dels trastorns circulatoris venosos.

La seva textura fluida i refrescant alleugera les cames cansades a unir diferents ingredients vegetals de propietats descongestionants:

  • La combinació d'oli essencial de Menta i Mentol aporta una sensació de frescor a la vegada que ajuda a relaxar les cames, en eliminar la congestió i la sensació de cremor i calor.
  • L'extracte de Arnica, conegut per la seva acció antiinflamatòria i protectora capil·lar, disminueix la congestió i pesadesa.
  • Aquesta acció es veu reforçada per l'extracte de Galzeran, potent tònic nevoso i descongestiu.
  • L'extracte de Hamamelis, és un potent tònic venós que disminueix la inflamació i col·labora en la millora de la circulació aconseguint un alleujament immediat a les cames inflades.
  • L'extracte de Castanyer d'Índies, és conegut per les seves propietats vasoprotectoras, Amb efecte venotónico, acompanyat d'un augment de la resistència de les parets capil·lars, també actua com a antiinflamatori aconseguint unes cames lleugeres i descansades.
  • Tots aquests ingredients estan en base d'oli de germen de blat, que aporta a la pell una sensació de confort i suavitat en activar la circulació sanguínia.

Ingredients: Aqua, propylene glycol, Caprylic / Capric triglyceride, cetearyl alcohol, sorbitol, alcohol Denat, zea mays oil, glycine soja oil, Castanyer hippocastanum seed extract, hamamelis virginiana extract, Arnica montana flower extract, galzeran root extract, dimethicone, sodium cetearyl sulfate, Menthol, mentha arvensis leaf oil, sodium acrylate / acryloyldimethyl taurate copolymer, isohexadecane, Phenoxyethanol, imidazolidinyl urea, ethylhexylglycerin, parfum, polysorbate 80, limonene, citral, geraniol, eugenol, CI 47005, CI 42051.

Utilització: Aplicar a les cames efectuant un lleuger massatge.

Presentació: Envàs de 200 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda