Fabricante:

PiLeJe PiLeJe

Crema Porphyral HSP Derm - Reparació - PiLeJe - 50 ml

182734

Nou

Crema reparadora i hidratant de les pells alterades, seques, deshidratades. Amb Porphyral HSP que prové de l'alga Porphyra umbilicalis, mantega de karité, oli de borratja i àloe vera.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,85€

IVA inclòs
29,70 € / 100 ml

Més informació

Crema Porphyral HSP Derm

Crema reparadora i hidratant, activadora de la reparació epidèrmica.

Què és la Crema Porphyral HSP Derm?

Crema activadora de la reparació epidèrmica. Sense parabens.

Porphyral HSP Derm és una crema reparadora i hidratant de les pells alterades, seques, deshidratades. Associa 4 ingredients de el món vegetal:

  • Porphyral HSP que prové de l'alga Porphyra umbilicalis
  • Mantega de karité
  • Oli de borratja
  • Aloe vera

testada clínicament

L'efecte de Porphyral HSP Derm en la reparació de la pell ha estat validada per un estudi clínic realitzat sobre 21 persones, a qui se'ls va aplicar la crema 2 vegades per dia. Per avaluar l'efecte reparador del producte, s'ha provocat una alteració de la barrera cutània mitjançant l'eliminació mecànica d'una part de la capa superficial de l'epidermis, sobre la zona de cada avantbraç.

La reparació de la barrera va ser apreciada mesurant l'evolució de la pèrdua d'aigua, comparant aquesta mateixa a aquella pèrdua produïda tot just després de l'alteració mecànica. A el cap de 4 dies, la pèrdua d'aigua de la zona tractada és idèntica a aquella comprovada abans de l'alteració. La barrera està restaurada. No obstant això, a la zona no tractada la pèrdua d'aigua és sempre superior a aquella comprovada.

Ingredients:

Aqua (water), Glycerin, Caprylic / Capric triglyceride, cetearyl alcohol, paraffinum liquidum (mineral oil), Polyacrylamide, Borago officinalis seed oil, Butyrospermum parkii (shea butter), c13-14 isoparaffin, paraffin, propylene glycol, cera microcristallina (microcrystalline wax), 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, laureth-7, stearalkonium hectorite, hydrogenated polyisobutene, porphyra umbilicalis extract (porphyral hsp), stearyl heptanoate, chlorphenesin, perfum (fragrance), propylene carbonate, hydrogenated polydecene, EDTA, s tearyl caprylate, Benzyl salicylate, hydrogenated lecithin, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, àloe barbadensis leaf extract, Phenoxyethanol, sodium benzoate, linalool. No paraben.

Com es pren la Crema Porphyral HSP Derm?

Aplicar amb un lleuger massatge, com a mínim 2 vegades a el dia fins a obtenir la completa reparació de la superfície de la pell.

No utilitzar sobre una ferida.

Primer de tot, la zona de la pell alterada (seca, deshidratada, exposada a les agressions externes) ha de ser higienitzada i assecada.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda