Fabricante:

Propolmel Propolmel

Crema Regeneradora de Mans i Peus de Pròpolis - Propolmel - 100 grams

187580

Nou

Nodreix, hidrata, regenera i protegeix mans, peus, colzes i genolls. El seu ús continuat atenua les taques de les mans. Envàs amb 100 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,00€

IVA inclòs
10,00 € / 100 g

Més informació

Crema Regeneradora de Mans i Peus de Pròpolis

Fórmula no greixosa de ràpida absorció.

Què és la Crema Regeneradora de Mans i Peus de Pròpolis?

Nodreix, hidrata, regenera i protegeix mans, peus, colzes i genolls. El seu ús continuat atenua les taques de les mans (gràcies a lacció de la rosa mosqueta).

La crema facial, la crema de mans i peus, la loció corporal i el protector labial tenen un alt contingut en mantega de karité, un filtre solar natural . El karité actua recobrint la pell amb una pel·lícula invisible que evita la deshidratació i la protegeix de les agressions externes, com ara el sol, el vent o els canvis bruscos de temperatura.

El factor de protecció solar del karité no es pot quantificar, així que no es recomana lús dels nostres productes específicament per prendre el sol.

Les nostres cremes han estat concebudes com un aliment fresc . Es mantenen refrigerades fins que el client les adquireix. Si aquest decideix no utilitzar-les immediatament, les podrà conservar en fred fins al moment de la seva utilització.

Un cop obertes poden romandre a temperatura ambient respectant sempre el període d'utilització reflectit al Símbol PAO, que indica que les consumim en 3 mesos.

La quantitat d'olis essencials purs que utilitzem a cada formulació aporten als nostres productes les seves propietats innates:

  • El romaní eleva l'ànim i dóna claredat mental.
  • L'encens afavoreix la introspecció.
  • La mirra ens connecta amb la nostra essència de vida i la mirto amb l´amor que hi ha en nosaltres.
  • El gerani aporta autoestima, seguretat i creativitat.
  • El ylang ylang ens arrela a la Terra.
  • La marduix ens obre el cor al Veritable Amor.

L'olor dels nostres productes és simplement el resultat de la barreja dels seus ingredients i els olis essencials purs , no s'obté mitjançant fragàncies elaborades amb components obtinguts d'olis essencials que només serveixen per perfumar però que n'han perdut les propietats essencials.

Ingredients:

Aigua, mantega de karité (19,5%), tintura de pròpolis propol-mel* (2%), olis essencials encens, romaní*, gerani rosat, marduix francesa, ylang ylang, mirra, i mirto, olis d'oliva*, rosa mosqueta*, jojoba, germen de blat, onagra, ametlles i noni* (fulles, flors, fruita i llavors de noni macerades en oli de coco*), goma xantana (espessant alimentari natural), vitamina E, gliceril estereat (cera vegetal emulsionant), sorbat potàssic i nisina (conservants alimentaris).

100% ingredients naturals, * 15% certificats ecològics.

Com es pren la Crema Regeneradora de Mans i Peus de Pròpolis?

  • Apta per a tot tipus de pells, cal utilitzar més o menys quantitat de crema segons la tipologia de la pell.

Presentació:

Envàs de 100 grams

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda