Preu reduït! Livium Gel Cames Cansades - Terpenic Labs - 100 ml

Fabricante:

Terpenic Labs Terpenic Labs

Livium Gel Cames Cansades - Terpenic Labs - 100 ml

158350

Nou

Gel per a cames cansades amb Polifenols de raïm i olis essencials de Siempreviva, Romaní i Menta Piperita. Envàs de 100 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

12,91€

IVA inclòs

14,50€ IVA inclòs

-10%

12,91 € / 100 ml

Més informació

Livium

Gel per a cames cansades amb Polifenols de raïm i olis essencials.

Què és el Gel Cames Cansades Livium?

Gel activador de la circulació de retorn amb sensació de frescor natural . Prevenció i alleugeriment per a cames cansades o adolorides.

Apte el seu ús durant l'embaràs i per a pacients medicats amb anticoagulants. Millora la recuperació després d'intervencions com l'esclerosi vascular. Lliure de parabens, parafines i derivats del petroli.

Amb Livium, un producte lliure de parabens, parafines i derivats del petroli, tractem i alleugerim la insuficiència venosa, hidratant a més la pell de manera natural.

L'agradable frescor que genera fa que disminueixi la sensació de pesadesa durant els mesos més càlids. Així mateix, com que no es tracta d'un gel fred, en permet la utilització la resta de l'any en els casos més persistents.

Ingredients:

  • Oli vegetal de llavor de raïm (Vitis Vinifera): La llavor de raïm confereix a la fórmula propietats emol·lients i antioxidants gràcies al seu alt contingut en àcids omega-6 i vitamines E i C, a més de posseir la capacitat d'inhibir determinats tipus de radicals lliures.

  • Oli essencial de Romaní (Rosmarinus officinalis): Millora la circulació de retorn gràcies al seu efecte vasoconstrictor que ens permet incidir sobre la vasodilatació provocada per l'edema, alhora que tonifica els vasos sanguinis.

  • Oli essencial de Siempreviva (Helycrisum italicum): Gràcies al seu alt contingut en betadicetones accelera la reabosorció de petits hematomes que es puguin formar per l'extravasació sanguínia (acció antihematoma) i millora la fluïdesa de la circulació.

  • Els Olis essencials de Salvia (Salvia Sclarea) i Albahaca (Ocimum basilicum) proporcionen activitat analgèsica i antiinflamatòria.

  • L'oli essencial de Menta (Mentha piperita) a més d'actuar a nivell analgèsic, genera una sensació de frescor natural que alleuja el dolor i disminueix la calor produïda com a conseqüència d'una mala circulació.

Com es fa servir el Gel Cames Cansades Livium?

  • Ús tòpic.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Brand

Des de 2012 oferint productes d'aromateràpia científica a base d'actius naturals. Terpenic és un laboratori pioner en elaboració d'olis per a fins medicinals.


Terpenic, olis essencials i vegetals d'alta qualitat



Els seus valors es basen en la proximitat, serietat, honestedat, transparència i passió pel treball ben fet. Són un laboratori número 1 a Europa en fitoaromaterapia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda