Preu reduït! Oli massatge amb Àrnica - Weleda - 100 ml

Fabricante:

Weleda Weleda

Oli massatge amb Àrnica - Weleda - 100 ml

180174

Nou

Cura de bellesa amb extractes d'àrnica. Ideal abans i després de lesforç físic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,42€

IVA inclòs

17,95€ IVA inclòs

-8%

16,42 € / 100 ml

Més informació

Oli per a massatge amb Árnica Weleda

Prepara, recupera i alleuja els teus músculs naturalment.

Què és l'Oli per a massatge amb Árnica Weleda?

L'Oli per a Massatge amb Àrnica de Weleda és una meravella terapèutica per a la cura corporal. La seva suau fórmula , aplicada mitjançant un massatge delicat , facilita tant la preparació com la recuperació muscular, convertint-lo en un aliat essencial abans i després de l'exercici .

Aquest oli és ideal per escalfar i preparar la musculatura abans de l'activitat física i per facilitar la recuperació muscular postentrenament .

Tot i això, els seus beneficis no es limiten només a l'àmbit esportiu: el seu ús diari ajuda a alliberar les tensions musculars i alleujar les molèsties, proporcionant una intensa sensació de benestar.

Formulat amb extractes d'àrnica biològica, una planta coneguda per les seves extraordinàries propietats medicinals analgèsiques, antiinflamatòries i tonificants , aquest oli per a massatge augmenta la relaxació muscular i ofereix una reconfortant sensació de calor.

Ingredients (INCI):

Helianthus Annuus Seed Oil Olea Europaea Fruit Oil Fragrance Arnica Montana Flower Extract Betula Alba Leaf Extract Limonene Linalool Geraniol Coumarin.

Composició:

Oli de gira-sol, oli d'oliva, olis essencials naturals, oli de gira-sol, extracte de flors d'àrnica i de fulles de bedoll, olis essencials naturals.

Com es fa servir l'Oli per a massatge amb Árnica Weleda?

Aplicar una petita quantitat d'oli i fer un massatge senzill sobre la pell seca; o en sortir de la dutxa sobre la pell humida. Fer massatges suaument fins a la seva completa absorció. Esportistes: abans i després de lesforç físic. Cura diària: al primer símptoma de molèsties musculars.

Presentació:

Envàs de 100 ml

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda