Preu reduït! Skin Food Original - Weleda - 75 ml

Fabricante:

Weleda Weleda

Skin Food Original - Weleda - 75 ml

165800

Nou

Crema reparadora intensiva formulada amb olis vegetals i extractes de plantes medicinals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,30€

IVA inclòs

15,70€ IVA inclòs

-8%

19,07 € / 100 ml

Més informació

Skin Food Original Weleda

Nutrició i reparació des del cap als peus per a la pell.

Què és l'Skin Food Original Weleda?

Skin Food Original de Weleda és una crema de cura intensiva , perfectament formulada per alleujar i reparar la pell seca, esquerdada o irritada . Aquest producte d'alta qualitat està elaborat amb olis vegetals purs i nutritius, i amb extractes biològics de plantes medicinals , que contribueixen a la seva efectivitat ia la textura suau.

Els ingredients principals de Skin Food inclouen pensament silvestre, camamilla i calèndula, coneguts per la seva capacitat per alleujar les irritacions de la pell i promoure la curació . El pensament silvestre és un remei herbal clàssic per a les condicions cutànies a causa de les seves propietats antiinflamatòries i emol·lients . La camamilla i la calèndula , d'altra banda, són conegudes per les seves propietats calmants i antiinflamatòries , respectivament.

A més del seu ús com a crema reparadora , Skin Food també es pot fer servir per aportar una brillantor saludable a la pell del rostre, gràcies a la seva potent acció nutritiva . Després de l'exposició al sol, la seva fórmula nutritiva i reparadora és ideal per utilitzar-lo com a after-sun, especialment en àrees sensibles com la cara, l'escot o els braços.

En resum, Skin Food Original de Weleda és una crema multiusos que cuida la pell del teu cos de cap a peus, brindant-te una solució eficaç per combatre la sequedat i les irritacions de la pell.

Ingredients (INCI):

Water (Aqua), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lanolin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Beeswax (Zera Alba), Alcohol, Glyceryl Linoleat, Hydrolyzed Beeswax, Limonene*, Viola Tricolor Extract, Fra , Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricària) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Cholesterol, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Coumarin*.

*D'olis essencials naturals.

Composició:

Aigua, oli de gira-sol, lanolina, oli d'ametlla dolça, alcohol, cera d'abella, gliceril linoleat (emulgent natural obtingut d'olis vegetals), cera d'abella hidrolitzada, olis essencials naturals, extracte de pensament silvestre, extracte de fulles de romaní, de camamilla, de calèndula.

Com es fa servir l'Skin Food Original Weleda?

Aplicar una petita quantitat de crema sobre les zones de rostre i cos especialment exposades. Realitzar diverses aplicacions diàries en cas de vermellors.

Presentació:

Envàs de 75 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda