Preu reduït! Venactiv Gel - Cames cansades - Dietmed - 150 ml

Fabricante:

Dietmed Dietmed

Venactiv Gel - Cames cansades - Dietmed - 150 ml

187252

Nou

Gel amb Castanyer d'Índies i Hamamelis. Envàs de 150 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,55€

IVA inclòs

22,20€ IVA inclòs

-20%

11,70 € / 100 ml

Més informació

Venactiv Gel

Gel amb Castanyer d'Índies i Hamamelis.

Què és Venactiv Gel?

Venactiv Gel és un gel hidratant i nutritiu que alleuja la sensació de cames cansades com a conseqüència de la insuficiència de circulació venosa.

La seva aplicació diària provoca un efecte relaxant i refrescant a les cames. Contribueix a l'activació de la circulació afavorint la flexibilitat i elasticitat dels vasos sanguinis.

La seva fórmula a base de hamamelis, castanyer d'índies, ginkgo biloba i vitamines deixen la pell en calma, hidratada i sana .

Ingredients:

Aigua, alcohol desnaturalitzat, glicerina, propilenglicol, trideceth 9, oli de ricí hidrogenat Peg-40, extracte de llavor d'Aesculus hippocastanum, aigua de fulla de Hamamells virginiana, Peg 200, glicerina, agar, acetat de tocoferil, , niacinamida, quitosà , Alginat de sodi, Àcid glicòlic, Polisorbat 20, Cafeïna, Carbòmer.Triethanolamina, Par-fum, Salicilat de benzil, Linalol, Mentol, Alantoïna de sodi, salicilat de metil, àcid salicílic, glucosa àcid làctic.

Composició:

Extracte de Castanyer d'Índies 3%, Extracte de Hamamelis 3%, Cafeïna 1%, Extracte de Ginkgo Biloba 3% i Perles de Vitamines 2% (Vitamina A, Vitamina E i Vitamina B5)

Com es pren Venactiv Gel?

Es recomana fer massatges al gel al llarg de les cames, de baix a dalt, des dels turmells fins als genolls, fins a la completa absorció. L'aplicació s'ha de fer al matí i al dormir.

Presentació:

Envàs de 150 ml.

Brand

Dietmed ha anat creixent fins a comptar amb més de 200 referències de marques blanques en la seva portafolio.


Dietmed, desenvolupament de productes per a la salut amb més de 30 anys d'experiència


Treballen dia a dia per a contribuir en la idea de tenir un món més saludable. Identifiquen les necessitats del sector per a d'abatollar noves fórmules i millorar constantment els seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda