Preu reduït! A-Cat - Pirinherbsan - 15 ml

Fabricante:

Pirinherbsan Pirinherbsan

A-Cat - Pirinherbsan - 15 ml

202727

Nou

Solució reforçant davant dels estats catarrals. Envàs de 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,99€

IVA inclòs

14,99€ IVA inclòs

-20%

79,93 € / 100 ml

Més informació

A-Cat

Solució reforçant davant dels estats catarrals.

Què és A-Cat?

És una composició molt equilibrada d'olis essencials de diverses plantes aromàtiques rigorosament seleccionades per obtenir els millors resultats en l'acció reforçant de la mucosa faríngia als estats catarrals.

A-CAT és un complement coadjuvant preventiu per a persones propenses a patir afeccions de l'aparell respiratori, especialment nens i ancians.

Està indicat com a complement aromàtic per ajudar els estats inflamatoris de les vies respiratòries superiors, especialment en els casos de bronquitis i asma per les seves accions balsàmica i suavitzant.

Ingredients:

Xiprer, Eucaliptus, Millorana, Menta, Orenga, Sàlvia, Fonoll, Farigola, Pi, Alfàbrega i Argila.

Com es fa servir A-Cat?

  • Com a coadjuvant preventiu anticatarral, es recomana prendre entre 3 i 20 gotes (segons tolerància i edat) en dejú durant 20 dies, amb sucre bru, mel, en una tisana, etc.
  • Sempre es prendrà el major nombre de gotes tolerat fins a un màxim de 20. de forma orientativa, als nens se'ls donarà una gota d'A-CAT per any d'edat.
  • Per a una acció més intensa resolutiva anticatarral es recomana prendre 5 gotes d'A-CAT 3 vegades al dia ens dels àpats en sucre bru, mel o tisana.
  • Per via inhalatòria posant 10 gotes en 1 litre d'aigua bullent i aspirar tot seguit els vapors tapant el cap amb una tovallola de bany.
  • Agitar l'envàs abans de l'ús per ressuspendre l'argila dipositada al fons, cosa que prolongarà l'adherència del complex a la mucosa.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda