Preu reduït! Royal-Vit Studio - Dietisa - 20 ampolles

Fabricante:

Dietisa Dietisa

Royal-Vit Studio - Dietisa - 20 ampolles

174709

Nou

Preparat nutricional a base de Gelea real que ajuda en les funcions de concentració i memorització. Presentat en envàs de 20 ampolles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,76€

IVA inclòs

26,05€ IVA inclòs

-43%

0,74 € / ud

Més informació

Royal-Vit Studio

Preparat nutricional a base de Gelea real que ajuda en les funcions de concentració i memorització.

Què és el Royal-Vit Studio?

Preparat nutricional a base de Gelea real i altres ingredients que ajuda en les funcions de concentració i memorització, aportant per vial:

Gelea reial (1% prolina): Una de les substàncies naturals més completes, posseeix en la seva composició una gran varietat d'elements nutritius amb interessants propietats sobre les funcions de l'organisme. Actua tonificant i reforçant l'organisme i proporciona una acció renovadora sobre les esferes física i psíquica, contribuint a la desaparició de la fatiga.

Pujol: Component bàsic de l'acetilcolina, principal neurotransmissor implicat en l'activitat intel·lectual. La quantitat precisada de neurotransmissor depèn de la freqüència i intensitat dels estímuls, d'aquí la necessitat de mantenir un nivell adequat d'acetilcolina i turó quan s'exercita la memòria i es "fa servir" el sistema nerviós.

Fòsfor: Exerceix importants accions relacionades amb l'activitat cerebral: és el principal constituent de l'ATP, necessari per al funcionament cerebral, constiuyente bàsic de l'estructura neuronal i un dels nutrients essencials per a la neurona.

Extracte de Kola acuminata (Nou de Cua): principis actius, cafeïna i teobromina, li confereixen propietats estimulants de l'SNC. Per això és emprat com energitzant i per augmentar el rendiment intel·lectual.

Vitamines B1 i B6: El complex B és, en general protector de el Sistema Nerviós. La manca de qualsevol d'elles pot determinar lesions i alteracions nervioses de diversa índole.

Magnesi: Essencial en tots tos processos de consum d'energia, transmissió de el codi genètic i en l'activitat neuromuscular.

Ingredients:

Maltodextrina, aigua, fructosa, glicerofosfato de magnesi, gelea reial, bicitrato de pujol (35,3% Coina): 150 mg, acidulant: àcid cítric, extracte de Kola acuminata, conservador: sorbat potàssic, aroma fruita de la passió, vitamines: niacina, pantotènic, B6 i B1.

Valor nutricional (1 vial):

Gelea Reial Fresca

500 mg

pujol

53 mg

Extracte sec Nou de Cua

50 mg

vitamina B1 1,1 mg (100% VRN *)

niacina

16 mg (100% VRN *)
vitamina B6 1,4 mg (100% VRN *)
Àcid Pantotènic 6 mg (100% VRN *)
fòsfor 100mg (14% VRN *)
magnesi 79mg (21% VRN *)
valor energètic 33,8 kcal

* VRN: Valors de Referència de Nutrients

Com es pren el Royal-Vit Or?

S'aconsella prendre 1 vial de gelea a el dia, en dejú, preferiblement diluïda en aigua, llet o suc de fruita.

Presentació:

Envàs de 20 vials.

Brand


L'empresa Dietisa va ser fundada el 1962 pel Dr. Puigvert, uròleg de prestigi universal.


Dietisa, innovació responsable per a la teva salut des de 1962


L'objectiu de Dietisa era donar oferir recursos naturals documentats i elaborats segons criteris moderns i científics a metges i altres professionals de la salut.


Ara Dietisa està integrada en el grup Nutrition & Santé, empresa líder en dietètica en l'àmbit europeu, fundada a França el 1972 i que actualment compta amb 10 centres de producció i 1700 treballadors que donen suport de primer nivell tant a professionals de la salut com a consumidor.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda