Preu reduït! Aprolis Resfryhelp - Intersa - 15 sobres

Fabricante:

Intersa Intersa

Aprolis Resfryhelp - Intersa - 15 sobres

211091

Nou

Sobres bucodispersables amb vitamina C i Zinc que contribueixen a l'funcionament normal de el sistema immunitari. Presentat en envàs de 15 sobres.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,82€

IVA inclòs

17,27€ IVA inclòs

-19%

0,92 € / ud

Més informació

Aprolis Resfryhelp

Reforça les teves defenses naturals.

Què és el Aprolis Resfryhelp?

Resfryhelp és un complement nutricional que conté extracte d'arrel de Pelargonium sidoides (estandarditzat en umckalina> 0,3%), un tipus de gerani els beneficis han estat demostrats científicament basant-se en el seu ús tradicional.

RESFRYHELP associa a aquest extracte el de Grindelia robusta i la N-acetil-L-cisteïna, que proporcionen, a més, un acció mucolítica, fluïdificant de la mucositat i expectorant.

Aquestes propietats saludables s'uneixen als beneficis de l'propoleo, el zinc i la vitamina C, que contribueixen, també, a crear un efecte antimicrobià, a potenciar el sistema immunitari ia combatre el cansament i la fatiga associats.

Pelargonium sidoides, planta nativa de la zona sud d'Àfrica que ha demostrat ser eficaç per millorar els símptomes i recuperar el benestar de forma ràpida.

És una planta encara poc coneguda a Espanya, però molt estudiada a nivell mundial i amb una llarga trajectòria en països europeus com Alemanya, on s'utilitza fa més de 50 anys, i és un referent per recuperar el benestar abans del que s'havia estimat en cas de refredat i durant l'estació hivernal. Actua sobre les causes.

Ingredients:

Maltodextrina de blat de moro (incrementador de volum); aroma cítric natural; N-acetil-L-cisteïna; extracte de parts aèries de Grindelia (Grindelia robusta Nutt.); extracte de pròpolis (10% galanginas); aroma natural de taronja; vitamina C; extracte sec d'arrel de gerani (Pelargonium sidoides DC., 0,3% umckalina); citrat de zinc; diòxid de silici (antiaglomerant); glucòsids d'esteviol (edulcorant).

Com s'usa el Aprolis Resfryhelp?

1 sobre a dissoldre directament a la boca 2 cops per dia, un cada 12 hores. Dispensar el contingut de l'sobre directament a la boca, ensalivar i empassar. Sabor molt agradable. No requereix dissolució en aigua.
La durada recomanada de el tractament és de 7 dies. El tractament pot prolongar a 2 setmanes si fos necessari.

Presentació:

Presentat en envàs de 15 sobres.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda