Preu reduït! Aprolis Rini-Stop - Intersa - 10 ml

Fabricante:

Intersa Intersa

Aprolis Rini-Stop - Intersa - 10 ml

211095

Nou

Roll-on de pròpolis i olis essencials que t'ajuda a respirar bé. Envàs de 10 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,06€

IVA inclòs

15,08€ IVA inclòs

-20%

1,21 € / ml

Més informació

Aprolis Rini-Stop

Sinergia de pròpolis i olis essencials.

Què és el Aprolis Rini-Stop?

Descobreix els beneficis de l'aromateràpia unida a l'efecte de l'pròpolis per ajudar-te durant el canvi estacional. Rini stop conté olis essencials de Helichrysum italicum, helicriso de madagascar, pi marítim, farigola (quimiotip: trans-tuyanol) i camamilla romana. són olis essencials de grau terapèutic, amb quimiotip i amb propietats específiques per afrontar el canvi estacional.

Una ajuda eficaç per destapar el nas i afrontar la sensibilitat a l'pol·len ambiental i als àcars. Es pot utilitzar en qualsevol època de l'any.

Ideal per portar a la bossa i aplicar quan sigui necessari. 100% natural. 0% parabens, parafina (petrolatum), ftalats, silicones, alcohol etílic i aromes sintètics.

Ingredients:

Helianthus Annuus Seed Oil *, Helichrysum Gymnocephalum Oil, Helichrysum Italicum Flower Oil, Thymus Vulgaris Flower / Leaf Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Propolis Extract, Pinus Pinaster Leaf / Twig Oil, Tocopherol, Glyceryl Cocoate, Limonene **, Linalool **, geraniol **, Citral **.

* Ingredient procedent de l'Agricultura Ecològica.

** Substància continguda de forma natural en l'oli essencial.

Com s'usa el Aprolis Rini-Stop?

Agitar abans d'usar. Aplicar sota el nas, impregnar les narius i aletes i inhalar profundament (per inhalar profundament, introduir el roll-on al nas). Aplicar 1-4 vegades a el dia. Evitar el contacte amb les mucoses. Pot aplicar-se en nens a partir de 3 anys, sempre que l'aplicació la realitzi un adult.

Presentació:

Envàs de 10 ml en roll-on.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda