Preu reduït! Cordy-Sense 180 Cordyceps - Sistema Immunitari - Hifes da Terra - 180 càpsules

Fabricante:

Hifas da Terra Hifas da Terra

Cordy-Sense 180 Cordyceps - Sistema Immunitari - Hifes da Terra - 180 càpsules

188615

Nou

Combina la potència de l'extracte pur de Cordyceps sinensis amb la riquesa en vitamines, enzims, minerals.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

63,28€

IVA inclòs

71,20€ IVA inclòs

-11%

0,35 € / ud

Més informació

Cordy-Sense 180 Extracte (20%) i pols (80%) de Cordyceps

  • sense gluten

Cordy-Sense 180 està especialment recomanat per a tractaments de prevenció i / o manteniment ja que combina la potència de l'extracte pur de Cordyceps sinensis amb la riquesa en vitamines, enzims, minerals, etc. de la pols.

Per què es recomana la presa de vitamina C amb els complements de bolets? Els ß-glucans són un tipus de molècules presents en els fongs. Són estructures que, a causa de la seva gran grandària, no travessen fàcilment la paret intestinal per ser incorporades al torrent sanguini. No obstant això, acompanyant la presa de bolets amb vitamina C, els ß-glucans adquireixen una estructura més viscosa (soluble) que facilita la seva absorció a nivell intestinal i, per tant, la seva assimilació

Cordy-Sense 180 és un complement alimentari de producció ecològica certificada, apte per a celíacs, vegetarians i vegans. Lliure de gluten, conservants, productes químics, edulcorants, saboritzants, midó, blat, blat de moro, soja, sucre i lactis. Recomanat per a vegans, vegetarians, intolerants a la lactosa i celíacs. Càpsules 100% vegetals lliures conservants i irritants potencials, midó, sucre, blat de moro, soja, blat o lactis.

Utilització: Es recomana la presa diària -en dejú - de tres càpsules (o segons prescripció mèdica), precedides de dos comprimits de Askorbato K-HDT (ric en vitamina C). Durada mínima: dos mesos.

Presentació: Envàs de 180 càpsules vegetals. Cada càpsula conté 665.2 mg de Cordyceps sinensis ecològic (pols i extracte).

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda