Preu reduït! Echinacea 3 Complex Estat Pur - Tongil - 30 càpsules

Fabricante:

Tongil Tongil

Echinacea 3 Complex Estat Pur - Tongil - 30 càpsules

182743

Nou

Extractes secs estandarditzats d'Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia i Echinacea pallida. Envàs de 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,48€

IVA inclòs

15,30€ IVA inclòs

-25%

0,38 € / ud

Més informació

Echinacea-3 Complex

Extractes secs estandarditzats d'Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia i Echinacea pallida.

Què és Echinacea-3 Complex

Echinàcia 3-complex integra en una sola càpsula les tres espècies diferents d'Echinàcia amb propietats terapèutiques: purpúria, angostifolia i pallida.

La sinergia d'aquestes tres espècies aporta l'efecte combinat dels principis actius específics de cadascuna, cobrint així tot l'espectre de propietats de l'espècie Echinàcia.

Els extractes secs de les tres Equinàcies utilitzades estan concentrats i estandarditzats en els seus principis actius característics: E. purpúria garanteix l'aportació d'àcid xicòric, polisacàrids i polifenols. E. angustifolia, assegura l'aportació de llogamides i E. pallida, estandarditza en echinacòsids.

La formulació es completa a més amb l'aportació de vitamina C. Aquesta planta originària d'Amèrica del Nord integra una gran varietat d'espècies amb finals medicinals.

Els exàmens de diferents estudis clínics realitzats amb preparacions d'Echinacea van mostrar una gran variabilitat d'efectes depenent de l'extracte de l'espècie utilitzada, així com de la concentració i l'estandardització.

Les conclusions dels esmentats exàmens van manifestar la importància d'utilitzar combinacions sinèrgiques de les diferents espècies d'Echinàcies, així com extractes estandarditzats, ja que no totes les espècies d'Echinàcia contenen els mateixos principis actius i, per tant, no tenen les mateixes propietats .

Echinàcia 3-complex Estat Pur utilitza un extracte estandarditzat d'E. purpúrea amb propietats immunoestimulants i antioxidants , un extracte estandarditzat d'E. angustifolia amb propietats antiinflamatòries i un extracte estandarditzat d'E.pallida amb propietats antibacterianes i antivirals .

L'aportació de vitamina C contribueix a més al funcionament del sistema immunitari . Aquestes propietats posicionen l'Echinàcia com a planta d'elecció més comuna per a la prevenció i el tractament d'afeccions de les vies respiratòries.

Ingredients:

Extracte sec d'arrel d'Echinacea purpurea 200 mg, Ekina-3™ (combinació exclusiva d'extracte sec d'arrel i parts aèries d'Echinacea purpúrea, extracte sec d'arrel d'E. angustifolia i extracte sec d'arrel d'E00) càpsula de gelatina i vitamina C (àcid L-ascòrbic) 80 mg.

Altres Ingredients: Càpsula vegetal, maltodextrina i antiaglomerant (diòxid de silici).

Com es pren l'Echinacea-3 Complex?

  • Es recomana prendre una càpsula al dia.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda