Preu reduït! Echinacea Plus - Klepsanic - 60 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Echinacea Plus - Klepsanic - 60 càpsules

176498

Nou

Cuida i enforteix els teus defenses tot l'any amb aquest producte a força de Echinacea purpúrea, Astràgal i Boldo. Envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

11,22€

IVA inclòs

11,96€ IVA inclòs

-6%

0,14 € / ud

Més informació

Echinacea Plus

La Echinacea purpúrea és una de les plantes medicinals més prescrites per al tractament d'una gran varietat de malalties infeccioses. La seva principal virtut rau en les seves propietats antimicrobianes contra bacteris, fongs i virus i per això està valorat per científics i botànics de prestigi com un dels millors antibiòtics d'origen natural.

El Astràgal (Astragalus membranaceus) és una planta perenne nativa de Mongòlia i el nord de la Xina i és una de les principals plantes més utilitzades en la medicina tradicional xinesa, des de fa milers d'anys. Aquesta planta medicinal ha estat preescrita durant segles com a coadjuvant d'interès en malalties cròniques, estats de debilitat general i per augmentar la vitalitat total.

En l'actualitat, la major part de la investigació farmacològica del Astràgal s'enfoca en els seus polisacàrids immunoestimulants i altres ingredients actius útils en el tractament de malalties amb deficiència immunològica.

El Boldo (Boldo) és una planta d'origen xilè, les fulles contenen al voltant de 20 alcaloides, on destaca la boldina per les seves qualitats hepatoprotectores. Aquesta substància al seu torn col·labora amb l'activitat colerètic del fetge (augmenta la fabricació de la bilis i afavoreix la seva expulsió) i colagog (estimulant del funcionament de la vesícula), a més de mostrar notables propietats antioxidants. Aquesta planta afavoreix la fludificación i depuració de la bilis.

Ingredients: Composició per càpsula (500 mg): Equinacea (Echinacea purpúrea L.) 200 mg, Astràgal 85 mg, Boldo 60 mg, Vitamina C 20 mg. Excipients: gelatina, maltodextrina, talc, diòxid de silici.

Utilització: Prendre 3-4 càpsules diàries, abans dels àpats. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació: Envàs de 80 càpsules

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda