Preu reduït! Fungineo PRS - Neo - 30 vials

Fabricante:

Neo Neo

Fungineo PRS - Neo - 30 vials

213359

Nou

Complement alimentari a base de fongs de cultiu ecològic en alta concentració. Presentat en envàs de 30 flascons.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

172,56€

IVA inclòs

188,50€ IVA inclòs

-8%

5,75 € / ud

Més informació

Fungineo PRS

Complement alimentari a base de fongs

Què és el Fungineo PRS?

Complement alimentari a base de d'extractes de fongs ecològics en altes concentracions. Inclou reishi, xampinyó de el sol, maitake i shiitake. Així mateix, és un producte natural que conté vitamines del conjunt B (B6, B9, B12) i zinc.

Els productes de la gamma Fungineo són ideals per millorar la qualitat de vida dels pacients en general. A més, ajuden a disminuir els efectes secundaris relacionats amb els tractaments.

  • Reishi: Conté compostos biològicament actius contra el sistema de senyalització mediat per estrògens en cèl·lules tumorals. D'aquesta manera, inhibeix l'expressió de l'receptor d'estrogen alfa, així com l'activació d'ell mateix per estrògens.
  • Xampinyó de el Sol: És un fong ric en enzims, superòxid-dismutasa, glutatió, peroxidasa i catalases. Contribueix a augmentar l'energia, combatre la inflamació i potenciar el seu efecte antioxidant.
  • Maikate: Posseeix una fracció de polisacàrids amb estructura única i important acció antitumoral i immunomoduladora. Serveix, entre altres coses, per retardar la progressió de les cèl·lules malignes causa del seu efecte antimetastásico. És útil a l'hora d'estimular els macròfags i augmentar els nivells de interleuquines i de linfoquinas.
  • Shiitake: Es tracta d'un fong amb efecte immunomodulador, que actua també sobre els macròfags i la producció de interleuquines. Destaquen els seus ingredients bioactius: polisacàrids (betaglucans), Eritadenina, vitamines B12 i D, ergosterol, aminoàcids, minerals i lentinano.

Composició (1 flascó 25 ml):

Reishi

2 g

Xampinyó de el sol

2 g

maitake

1 g

shiitake 1 g
zinc 2,5 mg 25% *
Vit. B6 1,4 mg 100% *
Vit. B9 0,2 mg 100% *
Vit B12 2,5 μ 100% *

* VRN: Valors de referència de nutrients

Com es pren el Fungineo PRS?

Prendre 1 flascó a el dia, amb un got d'aigua. Per millorar l'absorció, es recomana prendre vitamina C uns minuts abans.

Presentació:

Envàs de 30 flascons bebibles de 25 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda