Preu reduït! Hericium Gut - Gheos - 90 càpsules

Fabricante:

Gheos Gheos

Hericium Gut - Gheos - 90 càpsules

213236

Nou

Complement alimentari a base d'extractes vegetals que contribueix a el manteniment de l'trofisme fisiològic de les mucoses, a l'normal metabolisme energètic ia protegir les cèl·lules de l'estrès oxidatiu.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

32,69€

IVA inclòs

39,39€ IVA inclòs

-17%

0,36 € / ud

Més informació

Hericium Gut

Manteniment de l'trofisme fisiològic de les mucoses.

Què és el Hericium Gut de Gheos de 96 càpsules?

Complement alimentari a base d'extractes vegetals, glutamina, quecitina, vitamines i minerals, entre els quals Biotina i Niacina que contribueixen a el manteniment de l'trofisme fisiològic de les mucoses i al costat de l'àcid pantotènic, a l'normal metabolisme energètic, Zinc i Seleni que ajuden a protegir les cèl·lules de l'estrès oxidatiu i, al costat de l'àcid fòlic, ajuden a mantenir el funcionament de el sistema immunitari.

Ingredients:

L-GLUTAMINA, Hericium * (Hericium erinaceus (Bull.) Pers., Espores) pols i és tit. A l'50% en polisacàrids, càpsula vegetal (hidroxipropilmetilcelulosa), Quecitina, alga Klamath (Aphanizomenon flos-aquae cianobacteri) pols, Ginko (Ginko biloba L., fulles) és, Te verd (Camelia sinensis (L.) Kuntze, fulles) és tit. 98% polifenols / 40% epigalocatecingalato, Zinc gluconat, Calci D-Pantotenat, L-seleniometionina, Nicotinamida, àcid pteroil-monoglutámico (àcid fòlic), D-Biotina.

Com es pren el Hericium Gut?

Es recomana prendre de dos a quatre càpsules a el dia, segons necessitat, acompanyades d'un got d'aigua preferiblement fora dels àpats.

Presentació:

Envàs de 96 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda