Preu reduït! Holomega Lactoferrina - Equisalud - 180 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holomega Lactoferrina - Equisalud - 180 càpsules

209761

Nou

Al nostre Herbolari Online pots comprar l'Holomega Instant Energy 180 càpsules d'Equisalut.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

152,49€

IVA inclòs

169,43€ IVA inclòs

-10%

0,85 € / ud

Més informació

Holomega Lactoferrina

Al nostre Herbolari Online pots comprar l'Holomega Lactoferrina 180 càpsules d'Equisalut.

Què és l'Holomega Lactoferrina d'Equisalut de 180 càpsules?

Actua com a preventiu en malalties infeccioses (virus, bacteris, fongs o paràsits) en persones sanes i en infeccions ocasionals en persones amb les defenses reduïdes.

S'empra com a tractament primari i complementari per a infeccions agudes, cròniques i recidives (úlcera estomacal, infeccions gastrointestinals, faringitis, infeccions de les vies respiratòries, grip, infeccions cutànies (com la Tinea corpis), HIV i hepatitis.

Ajuda a millorar les defenses en persones grans, que tenen la capacitat d'autosíntesi de la lactoferrina reduïda, ia millorar l'estat de ferro i l'homeòstasi del ferro, ajudant a regular-ne l'absorció.

També és útil en disbiosi oral i intestinal. Tractament complementari de les malalties infeccioses cròniques, entre d'altres les del tracte digestiu.

Ajuda en casos d'al·lèrgies, a la síndrome de cansament crònic i en persones que pertanyen al grup susceptible de desenvolupar una manca de ferro (certes dones, gent gran, vegetarianes, etc.).

Ingredients:

Lactoferrina* (proteïna obtinguda de llet bovina de qualitat superior), 200 mg. Excipients tecnològics: cel·lulosa microcristal·lina (agent de càrrega), cs i estearat de magnesi (antiaglomerant), cs Embolcall: polisacàrid d'origen vegetal (pul·lulà). No conté gluten, ni midó, ni transgènics, ni colorants. Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives. * La lactoferrina pot procedir de la UE o de fora de la UE.

Com es pren l'Holomega Lactoferrina?

  • Es recomana prendre 1 càpsula al dia, 1 hora abans o 2 hores després de dinar, per evitar possibles interferències amb certs aliments o begudes, o segons indicació d'un especialista. Es pot empassar la càpsula, amb una mica d'aigua, o dissoldre'n el contingut en aigua, llet o suc.

Presentació:

Envàs de 180 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda