Preu reduït! Imunit Grip - Reforça les teves defenses - derbós - 15 estics

Fabricante:

Derbós Derbós

Imunit Grip - Reforça les teves defenses - derbós - 15 estics

156103

Nou

Imunit Grip contribueix al funcionament normal del sistema immunitari especialment durant els efectes d'una agressió microbiològica.

Més detalls

16,67€

17,55€

-5%

1,11 € / ud

Més informació

Imunit Grip

Reforça les teves defenses, encara més.

Imunit Grip contribueix al funcionament normal del sistema immunitari especialment durant els efectes d'una agressió microbiològica.

Imunit Grip és un complement alimentari amb una base 100% natural de fruites de baix índex Glucèmic amb extractes de plantes i Vitamina C que contribueixen al normal funcionament del sistema immunitari en casos de grips o refredats, actuant de forma directa sobre els agents microbiològics origen de les alteracions en el nostre organisme.

Destaca en la formulació l'ús d'un xarop 100% natural, l'Xarop de Fruites Fresques, obtingut a partir de fruites fresques sense processos químics ni enzimàtics. La seva utilització presenta 2 avantatges: la primera és que la seva composició de carbohidrats ha estat certificada per la Universitat d'Oxford amb un Índex Glucèmic (IG) de 40,6 el que permet classificar-lo com Aliment de baix índex Glucèmic (BIG), i la segona que fa que els components del xarop siguin totalment biodisponibles. Això es tradueix en un baix impacte glucèmic postprandial en l'organisme, el que evita pics de valors hemàtics d'insulina i glucosa, mantenint nivells més estables de glucosa i permetent així una reacció orgànica més equilibrada i una absorció total dels productes amb acció fisiològica. Per tant és totalment natural i saludable, perfectament tolerat pels diabètics i celíacs.

Imunit Grip incorpora extracte fluid de Flor de Jara (Cistus creticus). La Jara és una espècie que s'estén per tota la conca mediterrània. Sota el nom de Jara es comprenen més de 20 espècies diferents, entre les que a més hi ha nombroses subespècies. El seu ús com a remei tradicional es remunta a més de 2000 anys. Dioscórides va descriure ja aquest gènere en el seu llibre "De matèria medicae".

Destaca en la seva composició el seu alt contingut en Polifenols, mínim del 4%. Aquests són els responsables dels efectes com a antioxidant, antimicrobià i antiviral, immunomodulador, antiinflamatori, espasmolític i gatroprotectivo descrit en diverses monografies.

Anem a centrar-nos en el seu potencial per a ser usat com antiviral. Realment podem parlar de 2 mecanismes d'acció contra els agents invasors de l'organisme, un passiu i un altre actiu per explicar l'acció d'aquesta planta.

El passiu implica la creació d'un film protector dels Polifenols que recobreixen les mucoses de les vies respiratòries superiors, creant aixíun escut protector i impedint el seu accés, especialment als virus responsables de la grip.

L'actiu va ser descrit el 2007. Schwerdtferger SM et al, Z. Phytotherapie 200; 29; 65-70 i Erhardt C. et al, Antiviral Resp., 2007, 76, 38-47, van demostrar que al mateix temps els extractes de Cistus exercien aquesta acció antiviral inhibint la neuraminidasa dels virus causants de la grip.

La Flor de Jara actua evitant que el virus es desenvolupi, de manera que permet al sistema immunològic atacar amb més efectivitat, ja que redueix el nombre de virus en el nostre organisme en no deixar que es reprodueixi.

El Sauce (Salix alba) és un arbre caducifoli de ràpid creixement que arriba als 25 metres d'altura. Habita a les zones temperades del centre i del sud d'Europa. El seu ús popular es remunta a l'era d'Hipòcrates, al segle V AdC, el qual va descriure ia les seves propietats. És ric en àcid Salicílic i tradicionalment s'empra per alleujar dolors de l'aparell locomotor, de cap i efecte antipirètic a la grip comuna.

La Spiraea (Spiraea ulmaria) és una planta amb flors blanques de notable bellesa. Com en el cas del salze, a partir d'ella s'extreuen els primers salicilats amb propietats antipiréticas. És antiinflamatòria i diürètica. Per les seves propietats està indiqueua en el tractament d'afeccions gripals tant com analgèsic com antipirètic.

Imunit Grip es completa amb Vitamina C, que contribueix a mantenir el bon funcionament del sistema immunològic.

ingredients:

per 100 ml AMEG per 3sticks (30 ml)
Xarop Fruites fresques 30 g 9 g (IG = 40,6)
Extracte de Flor de Jara eq 9,99 g 3000 mg
polifenols 399,6 mg 120 mg
Extracte de Sauce 1 g 300 mg
Extracte de Spiraea 1 g 300 mg
vitamina C 2,66 g 80 mg (100% CDR)

AMEG: Aportació Mínim Eficaç Garantit.
IG: Índex Glucèmic.
CDR: Quantitat Diària Recomanada.

Utilització: Prendre 3 esticsdiaris abans de les principals menjades, bé de forma directa o en un got d'aigua o infusió. Un cop conclòs, recomanem enfortir el sistema immunitari amb Imunit. Agiti abans d'utilitzar.

Presentació: Imunit Grip es presenta en estoigs amb 15 estics de 10 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/11/2021

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda