Preu reduït! Imunit Grip - Reforça les defenses - derbós - 15 estics

Fabricante:

Derbós Derbós

Imunit Grip - Reforça les defenses - derbós - 15 estics

156103

Nou

Ajuda al funcionament normal del sistema immunitari, especialment en els canvis estacionals i en els períodes gripals. A

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,55€

IVA inclòs

19,53€ IVA inclòs

-5%

1,24 € / ud

Més informació

Imunit Grip

Contribueix al funcionament normal del sistema immunitari, especialment durant els efectes duna agressió microbiològica.

Què és Imunit Grip?

Imunit Grip és un complement alimentari amb una base 100% natural de fruites de Baix Índex Glucèmic amb extractes de plantes i Vitamina C que contribueixen al funcionament normal del sistema immunitari en casos de grips o catarros, actuant de forma directa contra els agents microbiològics que provoquen alteracions al nostre organisme.

Destaca en la formulació l'ús d'un xarop 100% natural, el Xarop de Fruites Fresques , obtingut a partir de fruites fresques sense processos químics ni enzimàtics.

La seva utilització presenta 2 avantatges: la primera és que la seva composició de carbohidrats i la segona que fa que els components del xarop siguin totalment biodisponibles.

Evita pics de valors hemàtics d'insulina i glucosa, mantenint nivells més estables de glucosa i permeten així una reacció orgànica més equilibrada i una absorció total dels productes amb acció fisiològica. Per tant, és totalment natural i saludable, perfectament tolerat pels diabètics i celíacs.

Destaca en la seva composició el seu alt contingut a Polifenoles , mínim del 4%. Aquests són els responsables dels efectes com a antioxidant, antimicrobià i antiviral, immunomodulador, antiinflamatori, espasmolític i gatroprotectiu.

Quins beneficis tenen els ingredients d'Imunit Grip?

La Flor de Jara actua evitant que el virus es desenvolupi , de manera que permet al sistema immunològic atacar-lo amb més efectivitat, ja que redueix el nombre de virus al nostre organisme en no deixar que es reprodueixi.

El Salze (Salix alba). És ric en Àcid Salicílic i tradicionalment es fa servir per alleujar dolors de l'aparell locomotor, de cap i efecte antipirètic a la grip comuna.

La Spiraea (Spiraea ulmaria). Com en el cas del salze, a partir d'ella s'extreuen els primers salicilats amb propietats antipirètiques . És antiinflamatòria i diürètica. Per les seves propietats està indicada en el tractament d'afeccions gripals tant com a analgèsic com antipirètic.

Imunit Grip es completa amb Vitamina C , que contribueix a mantenir el bon funcionament del sistema immunològic.

Ingredients:

per 100 ml AMEG per 3sticks (30 ml)
Xarop Fruites fresques 30 g 9 g (IG=40,6)
Extracte de Flor de Jara eq 9,99 g 3000 mg
Polifenols 399,6 mg 120 mg
Extracte de Sauce 1 g 300 mg
Extracte de Spiraea 1 g 300 mg
Vitamina C 2,66 g 80 mg (100% CDR)

AMEG: Aporti Mínim Eficaç Garantit.
IG: Índex glucèmic.
CDR: Quantitat Diària Recomanada.

Com es pren Imunit Grip?

Es recomana prendre 3 estics diaris abans dels àpats, bé de forma directa o en un got d'aigua o infusió. Un cop conclòs, recomanem enfortir el sistema immunitari amb Imunit. Agiteu-vos abans d'usar.

Presentació:

En envàs amb 15 estics de 10 ml.

Brand

Derbós té una clara vocació des dels seus inicis en 1988, donar forma al natural. Fer arribar al públic una millor relació qualitat-preu.


Derbós, productes naturals per a sentir-te bé per fora i per dins


Des dels seus inicis ha apostat per un equip jove de professionals pluridisciplinaris que compten amb experiència en diferents camps.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda