Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Imuno-Strength - Sisitema Immunitari - Lamberts Laboratoris - 200 ml

Imuno-Strength - Sisitema Immunitari - Lamberts Laboratoris - 200 ml

220221

Nou

Suc concentrat de Saüco, Escaramujo i Vitamines. Envàs de 200 ml

Més detalls

21,55€

IVA inclòs

25,35€ IVA inclòs

-15%

10,78 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Imuno-Strength®

Suc concentrat de Saüco, Escaramujo i vitamines

Què és Imuno-Strength?

Complement alimentari a base de baies de saüc i gavarrera, fonts excepcionalment riques de flavonoides, grup en què s'inclouen les antocianidines, conegudes per ser potents antioxidants.

Ajuda a maximitzar les defenses antioxidants que s'haurien d'incorporar antioxidants vegetals a la dieta.

La família de flavonoides presents en aquestes fruites és única per realitzar aquesta funció, gràcies al fet que són fisiològicament actius tant en ambients corporals ipídics com aquosos, fent que les seves propietats antioxidants generals siguin superiors a les de la vitamina C oa les de la vitamina E.

A més, milers d'estudis desenvolupats durant dècades han mostrat de manera consistent i repetida que mantenir un sistema de defensa antioxidant elevat disminueix el risc de problemes corporals alhora que ajuda al benestar del sistema immune.

Formulada amb cura per retenir les propietats nutritives dels fruits. Està recomanat a partir dels 5 anys per a tots aquells preocupats pel bon estat de les defenses. Com a líder en el camp de la nutrició, ens complau presentar-vos els nostres concentrats de fruites, gran camp emergent en la ciència nutricional.

Els Concentrats de Fruites de LAMBERTS® estan dissenyats per aportar una dosi important d'aquests fitoquímics en un format desitjable i de fàcil administració. A més, és una manera ideal per a aquelles persones que troben dificultat en empassar pastilles.

Líquid vermell fosc.

Ingredients:

Suc concentrat de saüc ( Sambucus nigra ) (30 %), suc concentrat de raïm vermell ( Vitis vinfera ), suc concentrat de poma ( Malus domestica), suc concentrat de rosa mosqueta ( Rosa canina ), aigua, vitamina C (àcid ascòrbic) , aromes naturals, conservant (Sorbat de Potasi), Sulfat de Zinc Monohidratat.

Utilització:

  • Xiquets de 5 a 15 anys: Prendre 5 ml (1 culleradeta de te) al dia.
  • Adults: prendre 10 ml (2 culleradetes de te) al dia.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda