Preu reduït! Immvital - Equisalud - 60 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Immvital - Equisalud - 60 càpsules

173529

Nou

Immvital de Equisalud és el teu escut protector diari, dissenyat específicament per potenciar i reforçar el teu sistema immunitari i les teves defenses naturals, garantint un benestar òptim.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,31€

IVA inclòs

31,45€ IVA inclòs

-10%

0,47 € / ud

Més informació

Immvital Equisalut

Fortalesa i protecció, naturalment.

Què és Immvital Equisalud?

Immvital de Equisalud és un aliat imprescindible per als que busquen mantenir-se protegits i vigorosos davant les adversitats diàries. Amb el ritme accelerat de la vida moderna i els desafiaments constants a la nostra salut, és crucial comptar amb un suport que ajudi a enfortir el nostre sistema immunitari i les nostres defenses naturals .

La fórmula darrere d'Inmvital ha estat dissenyada acuradament per oferir un reforç complet, centrat a mantenir i potenciar la capacitat natural del cos per defensar-se contra agents externs. Ja sigui que t'enfrontis a canvis d'estació, períodes d'estrès o simplement et vulguis sentir més protegit, aquest producte és el company ideal per al teu benestar.

Ingredients:

Gluconat de magnesi, Gluconat de ferro, Gluconat de zinc, Mirt, Llorer, Nabiu, Acerola, Noguera, Pamplemusa, Laminària, Alga nori, Llevat de cervesa, Colmenilla, Shiitake, Tòfona de Périgord, Maitake, Vitamina A, Vitamina B6 fòlic, Vitamina C, Vitamina E.

Com es fa servir Immvital Equisalud?

Prendre 1 càpsula al matí i una altra a la nit, fora dels àpats. Obrir la càpsula i deixar fondre els grànuls sobre la llengua.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda