Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Pecta-Sol - Laboratorios Douglas - 90 càpsules

Pecta-Sol - Laboratorios Douglas - 90 càpsules

159853

Nou

Pecta-Sol és una forma exclusiva de pectina cítrica modificada. Envàs amb 90 càpsules.

Més detalls

54,29€

IVA inclòs

68,63€ IVA inclòs

-20%

0,60 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Pecta-Sol Càpsules

Forma exclusiva de pectina cítrica modificada.

Què és Pecta-Sol?

Pecta-Sol™ és una forma exclusiva de pectina cítrica modificada.

La pectina cítrica modificada de Pecta-Sol™ és un polisacàrid complex (un tipus de carbohidrat) obtingut a partir de la pell i la polpa dels cítrics. Les molècules de peptina cítrica normals es componen de molècules de glucosa de cadena llarga extremadament ramificades, massa grans i complexes perquè el tracte gastrointestinal les pugui absorbir.

PectaSol® ha estat desenvolupat per un equip de recerca i desenvolupament que ha col·laborat amb els millors científics en matèria de pectina del món.

PectaSol® es fabrica conforme als estàndards de les normes GMP i ISO-9001. El producte compleix els requisits de GRAS, CAS, OMS, CE, FCC.

PectaSol® és una marca registrada de EcoNugenics®, Inc. PectaSol® està protegida per les patents nord-americanes núm. 6.274.566, 6.462.029 i 7.026.302.

Un producte natural elaborat a partir de fruites cítriques: poden produir-se variacions en el color, la textura o el sabor.

Està indicat per a aquelles persones que vulguin un suport al creixement cel·lular de manera saludable, protegeixi el sistema immunitari i proporcioni una desintoxicació suau de metalls pesants.

Ingredients:

Pectina cítrica, gelatina (càpsula), incrementador de volum (cel·lulosa microcristal·lina), antiaglomerant (estearat de magnesi).

Aquest producte NO conté llevat, gluten de blat, proteïna de soja, llet o productes lactis, blat de moro, sodi, sucre, midó ni colorants, conservants o saboritzants artificials.

Contingut per càpsula %VRN
PectaSol® (pectina cítrica modificada) Solubilitat: fins a 200 g/l 800 mg *

* Valor de Referència de Nutrients no establert

Com es pren Pecta-Sol?

Es recomana prendre d'1 a 4 càpsules 3 cops al dia, amb aigua, suc o altre líquid. Prendre el producte amb molta aigua per assegurar-se que la substància arriba a l'estómac.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules vegetarianes.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Sucre

Brand

Douglas Laboratorios és la marca de complements alimentosos innovadors basats en la ciència. Dissenyats per a ajudar les persones a portar un estil de vida saludable.


Douglas Laboratorios, complements alimentosos per a una vida saludable


Douglas Laboratorios investiga, desenvolupa i fabrica una gamma completa de complements alimentosos per a una vida saludable, rigorosament dissenyats i basats ​​en la ciència.


Amb una experiència de més de seixanta-cinc anys creant i dissenyant productes innovadors, brinden suport personalitzat als professionals de la salut.


Impulsen el potencial tant de les pràctiques clíniques com dels pacients perquè puguin donar el millor de si mateixos a cada moment.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda