Preu reduït! Petit CN Base - Sabor Neutre - LCN - 30 Sobres

Fabricante:

LCN LCN

Petit CN Base - Sabor Neutre - LCN - 30 Sobres

177830

Nou

L'embaràs, la lactància i la infantesa són etapes especials de la vida on hi ha una necessitat incrementada de nutrients.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,36€

IVA inclòs

29,85€ IVA inclòs

-25%

0,75 € / ud

Més informació

Petit CN Base - Sabor Neutre

Complement alimentari de 23 micronutrients

Què és el Petit CN Base - Sabor Neutre?

L'embaràs, la lactància i la infantesa són etapes especials de la vida on hi ha una necessitat incrementada de nutrients.

Petit CN Base és un complement alimentari compost pels 23 micronutrients més importants: frutooligosacáridos (scFOS); citrat de magnesi; citrat de calci (1); turó bitartrat; ascorbat de calci; Saccharomyces boulardii 2 x 1010 CFU / g; gluconat de zinc; bisglicinato de ferro (2); nicotinamida; D-alfa tocoferol succinado; citrat de manganès; D-pantotenat càlcic; colecalciferol (4); piridoxal-5-fosfat; clorhidrat de tiamina; acetat de retinilo; riboflavina-5-fosfat; cianocobalamina; citrat de coure; picolinat de crom; metilfolato de calci (5); selenita sòdic; iodur potàssic (3); molibdat de sodi; metilcobalamina.

La seva fórmula està adequada per a la seva ingesta en l'embaràs, la lactància, i durant el creixement i desenvolupament dels nens. Les formes de nutrients de Petit CN Base al costat de la quantitat exacta de cadascuna d'elles contribueixen a un:

Creixement i desenvolupament normals dels ossos.

Desenvolupament cognitiu normal dels nens.

Petit CN Base és un complement nutricional multinutriente formulat per cobrir la micronutrició bàsica des de l'inici de el desenvolupament.

Ingredients:

fructooligosacàrids; citrat de magnesi; citrat de calci; turó bitartrat; ascorbat de calci; Saccharomyces boulardii 2 × 1010 CFU / g; gluconat de zinc; bisglicinato de ferro; nicotinamida; D-alfa tocoferol succinado; citrat de manganès; D-pantotenat càlcic; colecalciferol; piridoxal-5-fosfat; clorhidrat de tiamina; acetat de retinilo; riboflavina-5-fosfat; metilcobalamina; cianocobalamina; citrat de coure; picolinat de crom; metilfolato de calci; selenita sòdic; D-biotina; iodur potàssic; molibdat de sodi.

Sense gluten / Sense lactosa.

Com es pren el Petit CN Base - Sabor Neutre?

  • Nens de 3 a 8 anys: 1 sobre a el dia.
  • Nens i adolescents de 9 a 17 anys: 1 o 2 sobres a el dia.
  • Dones embarassades: 2 sobres a el dia.
  • Dones en període de lactància: 1 o 2 sobres a el dia.

Barrejar el sobre amb aliments o begudes no molt calents i prendre immediatament durant l'esmorzar.

Presentació:

Envàs de 30 sobres.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda