Preu reduït! Pròpolis Forte - Redinat - 60 càpsules

Fabricante:

Redinat Redinat

Pròpolis Forte - Redinat - 60 càpsules

220352

Nou

Per potenciar les defenses naturals del nostre organisme i prevenir infeccions del sistema immune. Envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

9,92€

IVA inclòs

12,14€ IVA inclòs

-18%

0,17 € / ud

Més informació

Pròpolis Forte

Combinació eficaç de Pròpolis amb Echinacea, Farigola, Vitamines C i B6.

Què és Pròpolis Forte de Redinat?

Complement alimentari que ajuda al manteniment de les defenses naturals de lorganisme.

El Pròpolis és un mineral compost per resina, fabricat per les abelles a partir dels rovells dels àlbers i els arbres. El mateix ajuda a combatre les infeccions de bacteris, virus i fongs, ja que és antisèptic, antiviral i un antiinflamatori natural, el qual les abelles utilitzen als seus ruscs per segellar els buits i alhora envernissar-ne l'interior.

Aquesta substància és modificada per aquests insectes aportant nutrients i propietats que són beneficioses per a la salut. Tot i que és utilitzada des de fa centenars d'anys. Fins i tot, per l'antic Egipte, en els darrers anys se n'han estudiat les propietats i beneficis més detalladament. Posseeix també propietats antial·lèrgiques i conté polifenols en bona quantitat, la qual cosa ho fa un antioxidant natural interessant.

Es considera un bactericida potent i un agent antiviral, ja que s'utilitza per combatre refredats, refredats, sinusitis, grip i fins i tot asma bronquial. A més, té qualitats antiinflamatòries perquè ha demostrat que alleuja les cordes vocals, combat la gingivitis i millora afeccions del tracte gastrointestinal.

D'altra banda, l'Echinacea purpurea és una planta medicinal molt reconeguda a nivell mundial perquè potencia i optimitza les defenses ; en combatre els símptomes aguts del procés catarral, de la grip i també d'altres infeccions.

Aquesta actua en tres nivells: abans de la infecció (potència al sistema immunològic), durant la infecció ( regula la resposta immune com a agent antiviral, de forma directa) i després de la infecció, en impedir sobreinfeccions ocasionades per microorganismes oportunistes.

La Farigola té excel·lents propietats per combatre diverses malalties i malalties del sistema immune, a més del seu sabor i olor característics que el fan ideal per amanir una gran varietat de menjars. Enforteix el sistema immune. Estimula la producció dels leucòcits a la sang, cosa que potencia la protecció de l'organisme davant agents nocius.

És un bon antisèptic perquè el seu ús afavoreix l'activitat antibacteriana, ja que presenta components fenòlics. També és un agent expectorant perquè conté un oli essencial que descongestiona l'aparell respiratori , fluïdifica les secrecions bronquials i calma la tos. És antiinflamatori. Es col·loca en cremes tòpiques, ja que afavoreixen la circulació sanguínia a zones amb espasmes i inflamacions, disminuint aquestes d'una forma efectiva.

És desintoxicant, la infusió és ideal per eliminar les toxines a través de l'orina.

La vitamina C és un micronutrient amb un reconegut poder davant infeccions agudes i refredats comuns i l'efectivitat del qual sobre el sistema immunitari ha estat estudiada.

Hi ha evidències científiques que aquesta vitamina escurça la durada dels refredats i alleuja els seus símptomes. La vitamina B6 contribueix al funcionament normal del sistema nerviós , a la regulació de l'activitat hormonal, ia la formació dels glòbuls vermells i les cèl·lules del sistema immunitari, per la qual cosa és essencial per prevenir i combatre diverses infeccions.

Ingredients:

Composició (580 mg):

Pròpolis atomitzat 310 mg

Echinacea purpurea

85 mg

Farigola

35 mg

Vitamina C 25 mg
Vitamina B6 0,47 mg

Altres ingredients : Excipients: Gelatina (coberta), Maltodextrina, Carbonat de calci (antiaglomerant).

Com es pren Pròpolis Forte de Redinat?

Es recomana prendre d' 1 a 2 càpsules al dia amb aigua abundant, abans dels àpats principals. Ingerir durant 8 setmanes i descansar 4 setmanes per reprendre'l després.

No superar la dosi diària recomanada.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda