Preu reduït! Reishi - Shiitake - Maitake - Solgar - 50 càpsules

Fabricante:

Solgar Solgar

Reishi Shiitake Maitake - Solgar - 50 càpsules

162640

Nou

A La Bona Salut pots comprar Reishi Shiitake Maitake de Solgar.

Més detalls

36,49€

IVA inclòs

47,22€ IVA inclòs

-22%

0,73 € / ud

Més informació

Reishi Shiitake Maitake

A La Bona Salut pots comprar Reishi Shiitake Maitake de Solgar.

Què és el Reishi Shiitake Maitake?

Reishi Shiitake Maitake Extracte de Fong és un complement alimentari que conté una combinació de fongs: reishi (Ganoderma lucidum), shiitake (Lentinus edodes) i maitake (Grifola frondosa).

Reishi Shiitake Maitake Extracte de Fong és una combinació de fongs japonesos. Aquesta fórmula especial conté 3 tipus de fongs en forma polvoritzada i d'extracte de pols.

El reishi (Ganoderma lucidum) és un tipus de fong originari d'Àsia, entre d'altres de la Xina, Corea i Japó. Aquest fong, utilitzat durant milers d'anys, és ric en fitoquímics com a beta-glucans, fitosterols, polisacàrids i triterpens.

El xiitake (Lentinus edodes) és un aliment popular a Àsia, d'on procedeix. És una de les varietats de fong més conreades.

El maitake (Grifola frondosa) és un fong originari de les muntanyes del Japó. El seu nom en japonès significa "fong danzarín". Igual que el fong reishi, també és ric en beta-glucans i polisacàrids.

Ingredients:

Reishi (Ganoderma lucidum) Fong reishi en pols, Extracte estandarditzat de Fong Vermell Reishi polvoritzat (4% triterpens, 12,5% polisacàrids), Shiitake (Lentinus edodes), Fong Shiitake en pols, Extracte (20: 1) de fong Shiitake polvoritzat , Maitake (Grifola frondosa), Extracte (4: 1) de fong polvoritzat Maitake. Càpsula vegetal: hidroxipropilmetilcelulosa; Agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina; Antiaglomerant: estearat magnèsic vegetal.

Com es pren el Reishi Shiitake Maitake?

Es recomana prendre 1-2 càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 50 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda