Preu reduït! Shiitake Bio B-glucanforte - Marnys - 30 càpsules

Fabricante:

Marnys Marnys

Shiitake Bio B-glucanforte - Marnys - 30 càpsules

157663

Nou

Shiitake és un nom japonès derivat de Take, fong i Shii, una classe d'arbre de castanyer (Castanopsis cuspidata). Presentat en envàs de 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,97€

IVA inclòs

17,90€ IVA inclòs

-10%

0,53 € / ud

Més informació

Shiitake Bio B-glucanforte

Descobreix el segon fong més conreat de el món

Què és el Shiitake Bio B-glucanforte?

B-glucanforte Shiitake conté el fong Lentinus edodes, de cultiu ecològic certificat (BIO), en extracte sec 8: 1, amb nombrosos components bioactius, incloent polisacàrids (alfa i beta-glucans), lípids, minerals i vitamines, especialment vitamina D. proporciona un contingut mínim de l'20% de betaglucans

El fong Shiitake és un dels cinc fongs comestibles més conreats de el món, sent molt reconegut en els països de l'Extrem Orient (per exemple, Japó, Xina i Corea) com a aliment i recepta per al benestar durant milers d'anys. L'any 199 dC, Kyusuyu, una tribu nativa del Japó va oferir a l'Emperador japonès Chuai un fong Shiitake (Lentinus edodes), perquè les seves propietats: "acceleraven l'energia vital, saciava la fam, beneficiava el cos i derrotava l'energia fluïda de el cos ".

És un complement alimentari ideal per a aquelles persones que vulguin mantenir el benestar corporal en situacions exigents.

Ingredients:

Shiitake 400 mg *. (concentrat en pols de Lentinus edodes). * Ingredients d'origen agrícola i obtinguts seguint les regles de l'Agricultura Ecològica.

Composició (Per càpsula):

shiitake

400 mg

advertiments:

En cas d'al·lèrgia als fongs i / o estar sotmès a tractament amb fàrmacs immunosupressors, eviti el seu consum i consulti el seu professional.

Com es pren el Shiitake Bio B-glucanforte?

Prendre 1 càpsula a el dia, preferentment en dejú.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules vegetals.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda