Preu reduït! StopFri - Laboratoris ESI - 30 càpsules

StopFri - Laboratoris ESI - 30 càpsules

169953

Nou

Complement alimentari amb Sauce Blanco, Ulmaria, Pròpolis, Equinàcia i Vitamina C.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

7,99€

IVA inclòs

9,99€ IVA inclòs

-20%

0,27 € / ud

Més informació

StopFri Càpsules

Complement alimentari amb Sauce Blanco, Ulmaria, Pròpolis, Equinàcia i Vitamina C. La vitamina C contribueix al funcionament norma del sistema immunitari.

És un complement alimentari a base de Vitamina C, amb extractes estandarditzats de Pròpolis, Ulmaria, Sauce blanc, Equinàcia, Acerola. La Vitamina C contribueix al funcionament normal del sistema immunitari ia la protecció de les cèl·lules enfront del dany oxidatiu. El Pròpolis és un producte del rusc utilitzat per les abelles per protegir les seves cel·les contra Insectes, bacteris i fongs.

Naturcaps: càpsules constituïdes per una fibra vegetal obtinguda de la fermentació de la tapioca, completament naturals i exemptes de colorants artificials, fàcilment digeribles, aptes per vegans i vegetarians.

Ingredients: Ingredients Pròpolis resina és tlt.12% flav. tot. expressats com galangina (100 mg), Ulmarla (Filipendula ulmaria Max) planta és tlt.0,2% ác.sallcíilco (100 mg), Sauce blanc (Salixalba L.) escorça és tit.3% salicina (100 mg); pululano; àcid L-ascórblco (Vitamina C), agent de càrrega: cel·lulosa mlcrocrlstallna; Equinàcia ((Echinacea purpurea Moench) planta és 4: 1 (30 mg), Acerola (Malpighia punicifolia L) fruits és estandarditzat 25% amb Vit. C (11 mg); antlaglomerantes: estearat de magnesi vegetal i diòxid de silici; geliflcantes; carragenlna, clorur de potassi.

Utilització: S'aconsella prendre 2 càpsules naturcaps al dia amb abundant aigua, preferiblement durant els àpats.

Presentació: Envàs de 30 càpsules naturcaps.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda