Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Ungla de Gat Plus - Klepsanic - 60 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Ungla de Gat Plus - Klepsanic - 60 càpsules

158269

Nou

Ungla de Gat, Camamilla i Fonoll per estimular el sistema immunitari, un excel·lent antiinflamatori i agent efectiu contra gasos i altres afeccions gastrointestinals. Envàs de 60 càpsules.

Més detalls

10,78€

IVA inclòs

11,96€ IVA inclòs

-9%

0,18 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Ungla de Gat Plus Klepsanic

Estimula i enforteix el sistema immunitari.

Què és la Ungla de Gat Plus Klepsanic?

L' ungla de gat (Uncaria tempestuosa L.) és una planta silvestre de la selva peruana que ha estat àmpliament emprada pel seu efecte positiu sobre el sistema immunitari.

Cobra especial interès pel seu alt poder antiinflamatori, principalment en processos dolorosos, infeccions diverses, inflamacions i altres. És un eficaç agent preventiu contra el càncer, en casos sotmesos a radiacions ionitzants i en persones que ja han passat per aquesta malaltia. Es recomana en afeccions gastrointestinals gràcies a la seva notable activitat antiinflamatòria, antioxidant i antimutagènica.

Aquesta planta destaca per la coneguda concentració d'alcaloides, dels quals almenys 6 són capaços d'augmentar el nivell d'immunitat fins a un 50%. S'ha documentat clínicament l'acció de 5 dels seus alcaloides pels seus efectes positius contra la leucèmia, tumors, úlcera, infeccions i artritis.

A més del seu conegut efecte immunopotenciador; és un excel·lent depuratiu intestinal i renal pel que és coadjuvant en tractaments de: diverticulitis, colitis, hemorroides, fístules, gastritis, úlceres, parasitosis, desequilibris de la flora intestinal, malaltia de Crohn, incontinència i desordres renals.

És inhibidora de la coagulació, afavorint així els tractaments a problemes cardiovasculars; també és antiviral i ajuda a combatre les al·lèrgies químiques o al pol·len, en bronquitis i asma. Se'n recomana també l'ús en pacients que reben quimioteràpia i radioteràpia, ja que en millora els efectes secundaris.

Aquest producte conté també Camamilla i Fonoll , dues plantes molt conegudes perquè alleugen els problemes estomacals. Totes dues ajuden a reduir els símptomes del reflux àcid, combatent la inflor i els gasos; i així també contribueixen a una millor salut gastrointestinal.

Ingredients:

Ungla de gat 270 mg, Camamilla 75 mg, Fonoll 50 mg. Excipients: Gelatina (coberta), Carbonat de Calci (antiaglomerant).

Com es pren la Ungla de Gat Plus Klepsanic?

Prendre de 2 a 3 càpsules al dia, després dels àpats principals. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda