Preu reduït! Drena Robis - Drenatge i Depuració - Robis - 250 ml

Drena Robis - Drenatge i Depuració - Robis - 250 ml

184718

Nou

Xarop a base de suc concentrat de papaia i plantes medicinals seleccionades amb efecte depuratiu. Presentat en envàs de 250 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,27€

IVA inclòs

17,95€ IVA inclòs

-26%

5,31 € / 100 ml

Més informació

drena Robis

Drenatge i depuració.

Què és el Drena Robis?

Coadjuvant de dietes a base de suc concentrat depapaya i plantes medicinals seleccionades, usades tradicionalment com depuratives, descongestives, diürètiques i drenants (eliminació de líquids).

indicacions:

Depura i purifica l'organisme, augmentant l'eficàcia de les dietes de control de pes.

Estimula la funció hepàtica i regula l'activitat renal i digestiva, afavorint l'eliminació de líquids i l'evacuació intestinal, garantint a el mateix temps una correcta mineralització dels teixits. El seu alt contingut en papaia el fa molt interessant en la lluita contra la cel·lulitis.

No recomanat durant l'embaràs, la lactància i en cas d'obstrucció dels conductes biliars.

Ingredients:

Suc concentrat de Papaia (Carica papaia L.) 15%, Extractes fluids de: Cues de Cirera (Prunus avium L.) 1,5%, Carxofa (Cynara scolymus L.) 1,5%, Cua de cavall (Equisetum arvense L .) 1,5%, Boldo (Boldo Molina) 1,5%, Melissa (Melissa officinalis L.) 1%, Anís verd (Pimpinella anisum L.) 1%, Dent de lleó (Taraxacum officinale L.) 0, 5%, Romaní (Rosmarinus officinalis L.) 0,5%, Malví (Althaea officinalis L.) 0,5% i Ortiga blanca (Urtica dioica L.) 0,5%, Fructosa, Corrector de l'acidesa (àcid cítric) , Espessant (goma xantana), Conservants (benzoat sòdic, sorbat potàssic) i Diluent (aigua purificada).

Com es pren el Drena Robis?

Prendre 10 ml diluïts en un got d'aigua 3 vegades a el dia, o 30 ml diluïts en 1 litre d'aigua i beure el contingut de la barreja al llarg de tot el dia.

Agiti abans de la seva utilització.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda