Preu reduït! Holomega Detoximetal - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holomega Detoximetal - Equisalud - 50 càpsules

167402

Nou

Holomega Detoximetal. Detoxificador específic de metalls pesats.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

34,91€

IVA inclòs

38,79€ IVA inclòs

-10%

0,70 € / ud

Més informació

Holomega Detoximetal

Conjunció sinèrgica de plantes, aminoàcids i minerals, per aconseguir una detoxicación de l'organisme, específicament de metalls pesats. Plantes protectores hepàtiques, depuratives, sofre biològic, antioxidants i potents protectors hepàtics i detoxicantes, juntament amb el grup B de vitamines, per ajudar a la metabolització de tots aquests elements.

S'uneixen aquí accions protectores hepàtiques, per ajudar a minimitzar el dany en l'organisme, amb eliminadors de toxines, antioxidants i elements vitamínics necessaris per accelerar la metabolització d'aquestes substàncies i per tant optimitzar el seu efecte desintoxicant de metalls pesants, entre altres coses.

CARXOFA (Cynara scolymus): S'usen les fulles dessecades. Conté àcids fenòlics (àcid clorogènic i altres). La cinarina (àcid 1,3-dicafeoilquínico) es troba a nivell de traces en el full fresca o dessecada i es genera a partir de l'àcid 1,5-dicafeoilquínico durant el seu processat amb aigua calenta, de manera que es troba normalment en els extractes aquosos i hidroalcohòlics. Flavonoides, lactones sesquiterpénicas. A més, conté àcids orgànics (quínic, cítric, glicèric, làctic, màlic), sals potàssiques i magnèsiques, mucílags, oli, fitosterols (sitosterol i estigmasterol), alcohols triterpénicos (taraxasterol), vitamines (A, B2 i C). Les principals accions farmacològiques estan relacionades amb els processos que intervenen en la digestió: eupéptica, colerètic, colagog, antiemètica i aperitiva, en les que semblen intervenir els derivats cafeilquínicos, especialment la cinarina i l'àcid clorogènic, i les lactones sesquiterpénicas com la cinaropicrina . Presenta activitat hepatoprotectora, a la qual pot contribuir la seva activitat antirradicalar, en part és deguda a l'acció captadora dels radicals lliures dels seus derivats polifenòlics. ESCOP recomana el seu ús en molèsties digestives (per exemple mal de panxa, nàusea, vòmits, sensació de plenitud, flatulència) i disfuncions hepatobiliars. L'EMA considera només l'ús tradicional per a l'alleujament simptomàtic dels trastorns digestius com la dispèpsia amb sensació de plenitud, inflor i flatulència.

CARDO MARIANO (Silybum marianum): S'usen els fruits. Conté silimarina (1,5-3%), una barreja de diversos flavanolignanos que es troba especialment en el tegument. Els principals components de la mescla són: silibina (= silibinina), silicristina i silidianina. Flavonoides: taxifolina, quercetina, dihidrokempferol, kempferol, apigenina, naringina i altres. Accions antihepatotóxica i antioxidant. Acció antihepatotóxica. S'ha demostrat que la silimarina actua directament sobre les cèl·lules de fetge com antagonista enfront de diversos agents hepatotòxics. L'eficàcia terapèutica de la silimarina es basa en dos mecanisme d'acció: modifica l'estructura cel·lular externa dels hepatòcits impedint la penetració dels agents hepatotòxics dins de la cèl·lules, a més estimula l'activitat de la polimerasa A dels nuclèols, amb el consegüent augment de la síntesi proteica ribosomal, el que estimula la capacitat de regeneració de l'fetge i la producció de nous hepatòcits. Segons Comissió E, la droga pot emprar-se en trastorns dispépsicos i en danys hepàtics d'origen tòxic, com a coadjuvant en el tractament d'inflamacions hepàtiques cròniques i cirrosi hepàtica induïda per alcohol, drogues o toxines. Estudis clínics confirmen l'eficàcia de la silimarina en pacients amb trastorns gastrointestinals: redueix el meteorisme i alleuja la sensació de tensió i flatulència en el tub digestiu.

Bardana (Repalassa): Es fa servir l'arrel. Popularment es fa servir en artritis i gota, és hipoglucemiant i ajuda a l'eliminació de metalls pesants, pel seu efecte depuratiu.

L-Metionina: La metionina és un agent lipotrópic que elimina greixos de fetge. És un protector hepàtic que neutralitza els agents tòxics. Augmenta la síntesi de glutatió, el qual facilita la desintoxicació hepàtica, neutralitzant toxines, radicals lliures, residus metabòlics i hormonals. Controla el nivell de compostos ensofrats beneficiosos. Aquests són vitals en la lluita contra els metalls pesats.

N-ACETIL-L-cisteïna: Augmenta els nivells de l'glutatió, antioxidant i detoxicant. També augmenta els nivells d'àcid lipoic, vitamina C i seleni, tots potents antioxidants. És un protector hepàtic, davant tòxics com els metalls pesants (bor, cadmi, crom, mercuri, arsènic), o el paracetamol o la quimioteràpia. També prevé el dany renal d'alguns tòxics que actuen a aquest nivell. És un detoxicant de l'organisme i un antioxidant, protector cardiovascular, antiviral, mucolític.

MSM (metilsulfonilmetano): Aportació de sofre orgànic, necessari perquè el metabolisme desintoxicant es posi en marxa.

L-glutatió REDUÏT: Important protector de fetge i antioxidant. Específicament reductor de la toxicitat produïda pels metalls pesants, com el plom, mercuri i arsènic. Potser el més potent antiradical lliure de l'organisme.

SELENI ORGÀNIC: S'aporta seleni assimilat en llevats, per augmentar la seva biodisponibilitat, actuant com un bon antioxidant, que col·labora amb el glutatió en la seva acció eliminadora de metalls pesats.

VITAMINES DEL GRUP B (10) ASSIMILADES A LLEVATS: S'aporten 10 vitamines d'aquest grup tan important perquè té molta relació amb les reaccions metabòliques de detoxicación, protecció hepàtica i efectes antioxidants.

[*] Els resultats poden variar en funció de la persona, i el temps per obtenir els beneficis indicats dependrà de cada cas. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva comesa no és substituir cap tractament mèdic convencional. La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si té qualsevol malaltia o dolència li recomanem que consulti amb un professional de la salut.

Ingredients: N-acetil-L-cisteïna, L-glutatió reduït, MSM, Complex Vit B, Bardana, Card marià, L-metionina, Carxofa, Seleni en llevat. Embolcall vegetal.

Utilització: Prendre 2 a 3 càpsules a el dia o segons consell d'un especialista.

Presentació: Envàs de 50 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda