Preu reduït! Spray Nasal Oligaler - Artesania Agricola - 30 ml

Spray Nasal Oligaler - Artesania Agricola - 30 ml

201524

Nou

Ajuda a netejar i buidar el nas de manera que la respiració torna a ser normal retornant a la mucosa nasal seu estat natural.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

11,73€

IVA inclòs

14,20€ IVA inclòs

-17%

39,10 € / 100 ml

Més informació

Spray Nasal Oligaler

Descongestionant nasal a força de Equinàcia, Eucaliptus i Propolis en aigua de mar isotònica (0,9% de clorur sòdic) amb més els oligoelements magnesi, calci, potassi, coure i manganès.

Ajuda a netejar i buidar el nas de manera que la respiració torna a ser normal retornant a la mucosa nasal seu estat natural. L'aigua de mar és la base del preparat, les seves sals minerals juntament amb els oligoelements afegits faciliten la respiració pel nas i l'expulsió de l'excés de mucositat per tant, millora la ventilació i es redueixen els típics símptomes de la congestió nasal, siguin conseqüència d'una exposició a condicions ambientals desfavorables (al·lèrgies) o refredats.

La Equinàcia i el Propolis estimulen el sistema immune i el Eucaliptus, exerceix un paper desinfectant de les vies respiratòries gràcies al seu oli essencial, l'eucaliptol. Els oligoelements magnesi, calci, potassi, coure i manganès exerceixen una acció sinèrgica sobre els símptomes de la rinitis al·lèrgica, la urticària i els èczemes.

Ingredients: Aqua (Water), maris aqua, Echinacea purpura extract, Plantago major extract, Eucaliptus globulus extract, Propolis extract, CITRIC acid, magnesium sulfate, calcium sulfate, potassium sulfate, copper gluconate, manganese gluconate, potassium sorbate, sodiun benzoate, xanthan gum. Sense parabens.

Utilització: Agitar abans d'usar, aplicar una nebulització en cada orifici del nas segons necessitat. Per a tota la família.

Presentació: Envàs de 30 ml amb polvoritzador nasal.

Brand

Artesania agrícola és una marca de complements alimentosos i productes naturals d'alta qualitat. Innovant des de 1975.


Artesania Agrícola, complements alimentosos i cosmètica natural


Per a l'elaboració dels seus productes, se centra en el benestar dels seus clients.


Ofereix un ampli ventall de productes: cura de la pell, del cabell, complements per a la cura interna i externa, com un nas tapat.


En les seves línies, posseeix: fitioterapia, oligoterapia, complements dietètics, flors ecològiques i productes elaborats a base de cosmètica natural.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda