Preu reduït! Desodorant Roll-on Calèndula Bio - Corpore Sano - 75 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Desodorant Roll-on Calèndula Bio - Corpore Sano - 75 ml

190327

Nou

Desodorant roll-on que ajuda a controlar la sudoració i eliminar la mala olor. Envàs Roll-on de 75 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,78€

IVA inclòs

7,74€ IVA inclòs

-12%

9,04 € / 100 ml

Més informació

Desodorant Roll-on Calèndula Bio de 75 ml

Desodorant Roll-on Calèndula Bio

Què és el Desodorant Roll-on Calèndula Bio de 75 ml?

La transpiració és natural i necessària, destinada a regular la temperatura corporal i eliminar toxines. El desodorant de Caléndulade Corpore Sano ajuda a controlar la sudoració i eliminar la mala olor. Està especialment indicat per a pells sensibles. És natural, eficaç i d'alta tolerància dèrmica. El perfum inclòs en aquest desodorant conté materials aromàtics com olis essencials que prevenen i inhibeixen la proliferació dels bacteris que causen la mala olor. Els nostres desodorants no són antitranspirants, no bloquegen les glàndules sudorípares.


La Calèndula té propietats calmants en pells sensible o irritades. És emolient, hidratantey té cura de sistema immunològic de la nostra pell modulándolo perquè pugui protegir-nos.

Els fulls de Salvia contenen oli essencial, àcid rosmarínic i avonoides. Aquests actius li conerenpropiedades antioxidants, puricantes i astringents. S'utilitza la Salvia per la seva acció desodoritzant.

De l'arrel de l'Regalèssia s'obté un actiu que té propietats antiirritants i descongestionants.

Ingredients:

Aqua (Water); Glycerin; Triethyl Citrate; Cetearyl Olivate; Cetearyl Alcohol; Calendula ofcinalisower extract *; Salvia ofcinalis (Sage) leaf extract *; Dipotassium Glycyrrhizate; Sorbitan Olivate; Ethylhexylglycerin; carbomer; Citric Acid; Parfum (Fragrance); Alpha-Isomethyl Ionone; farnesol; Limonene; Linalool; Sodium benzoate; Potassium Sorbate.

* Cultiu biològic.

Com es fa servir el Desodorant Roll-on Calèndula Bio de 75 ml?

Aplicar després la neteja diària.

Presentació:

Envàs bola de 75 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda