Fabricante:

Giura Giura

Desodorant Lemongras & Tea Tree - Giura - 75 ml

188193

Nou

Desodorant roll-on amb propietats antibacterianes i fungicides. Amb oli essencial de Lemmongrass. Presentat en roll-on de 100 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,90€

IVA inclòs
15,87 € / 100 ml

Més informació

Desodorant Lemongras & Tea Tree

Desodorant Lemongras & Tea Tree

Què és el Desodorant Lemongras & Tea Tree?

Aquest desodorant està elaborat amb aigua de camamilla ecològica, oli d'ametlles ecològic, Silver Citrate (plata), Bicarbonat, Extracte de Salvia ecològic, oli essencial d'arbre de te ECO «Malaleuca alternifolia» i oli essencial de Lemmongrass ECO.

El fet que contingui oli essencial arbre de el te, li atorga un poder antibacterià i antisèptic, ja que és un actiu que actua contra organismes infecciosos com fongs bacteris i llevats.

El seu agradable i fresc aroma de llimona i d'herba fresca, fa que la higiene diària i la frescor a el cos duri tot el dia. Impedeix la proliferació dels bacteris causants de la mala olor, a més permet l'eliminació de les toxines principals de la transpiració.

Totalment ecològic i amb certificació de Ecocert

Ingredients:

Anthemis nobilis flower water (*), Aqua, Prunus amygdalus dulcis oil, Propanediol, Sodium bicarbonate, Potassium olivoyl Hydrolyzed oat protein, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Colloidal silver, Salvia officinalis extract (*), Aloe barbadensis leaf extract (*), Cymbopogon flexuosus oil (*), Melaleuca alternifolia leaf oil (*), Potassium sorbate, Sodium benzoate, Tocopherol, Lactic acid, Glyceryl oleate, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol, Limonene (**), Linalool (**)

(*) Ingredients ecològics certificats

(**) Components naturals d'olis essencials

Presentació:

Roll-on de 75 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda