Preu reduït! Holofit Sulforafano - Bròquil - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holofit Sulforafano - Bròquil - Equisalud - 50 càpsules

178060

Nou

S'està usant fonamentalment en els processos degeneratius. Envàs de 50 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

39,91€

IVA inclòs

44,34€ IVA inclòs

-10%

0,80 € / ud

Més informació

Holofit Sulforafano

S'està usant fonamentalment en els processos degeneratius. Posseeix una capacitat antioxidant .

Efectes com l'activitat davant Helicobacter pylori , antidiabètic, antiobesitat i per ajudar a controlar el pes. Consten també accions regeneradores del teixit pulmonar.

El sulforafà glucosinolat o glucorafanina es troba en plantes de la família de la crucíferes, especialment i en quantitats considerables en cols de brussel·les o llombardes , però encara més exageradament al bròquil i concretament als brots de 3 dies , on arriba a tenir 100 vegades més que en el mateix bròquil, tal com la mengem. D'aquests brots se n'obtenen els extractes secs que s'utilitzen per encapsular. És una molècula orgànica rica en sofre. En menjar bròquil s'alliberen a l'organisme a més altres substàncies, tiocianats naturals, com la glucobrasicina. El bròquil s'ha de cuinar bullit només 2 minuts perquè conservi les seves propietats íntegrament.

Efecte antibiòtic . Actiu davant Helicobacter pilori, concloent que aquesta activitat es deu a l'activació de la proteïna Nrf2, que és antiinflamatòria i antioxidant.

Antiobesitat . Sembla que el sulforafà provoca la lipòlisi dels adipòcits, per via de l'activació del gen HSL, que promou la síntesi de l'enzim lipasa.

Neuropatia diabètica . L'excés de glucosa genera oxigen reactiu i danys inflamatoris al teixit nerviós, que l'efecte del sulforafà contraresta per les seves accions antiinflamatòria i antioxidant. El sulforafà protegeix la via del Nrf2 en els sinoviòcits normals alhora que indueix l'apoptosi dels sinoviòcits inflamats de la membrana sinovial. Això té una gran importància per exemple en els esportistes.

S'han investigat altres accions com la protecció renal, la prevenció d'afeccions cardiovasculars, la protecció del sistema nerviós, l'asma, l'MPOC i la inhibició de l'agregació plaquetària.

Ingredients: Brècol extracte sec ( Brassica oleraceae var. itàlica, Brots, 12% sulforafans) 500 mg; cel·lulosa microcristal·lina (E-460) 200 mg; estearat de magnesi (E-572) cs Embolcall: Pullulan (polisacàrid d'origen vegetal). No conté gluten ni midó, ni transgènics ni colorants. Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

Utilització: Prendre 1 a 3 càpsules al dia, repartides durant el dia, als àpats o segons el consell d'un especialista.

Presentació: Envàs de 50 càpsules de 820 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda