Fabricante:

Marnys Marnys

difusor Bamboo - Marnys - 150 ml

211354

Nou

Embolica't per una boira aromàtica i ultra fina que transformarà els teus sentits deleitándolos amb el teu fragància favorita

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

49,95€

IVA inclòs

Més informació

difusor Bamboo

Deixa't seduir

Què és el Difusor Bamboo?

Embolica't per la boira aromàtica i ultra fina de l'Difusor Ultrasònic Bamboo MARNYS®, que transformarà els teus sentits deleitándolos amb la fragància seleccionada.

El Difusor Ultrasònic Bamboo MARNYS®, amb un disseny exquisit en Bambú, aporta un toc de naturalitat i elegància. La seva forma d'ús és senzilla, silenciosa i segura, posseeix il·luminació tipus led de colors intermitents que contribueixen a equilibrar l'ambient. El Difusor Bamboo MARNYS® crea una experiència harmònica, serena, sensitiva i única en forma de difusió.

El Difusor d'Olis Essencials Bamboo MARNYS® utilitzant tecnologia ultrasònica d'alta freqüència fa vibrar les molècules d'aigua a l'interior de l'recipient, creant una boira ultra fina que s'introdueix lentament en l'atmosfera de lloc seleccionat, permetent així, mantenir la fragància òptima i l'efecte desitjat per a cada estada. A l'utilitzar Olis Essencials Naturals al Difusor Bamboo MARNYS®, es vehiculitzaran a l'aigua per efecte de les ones ultrasòniques, aconseguint que milions de micro partícules siguin dispersades per l'estada en forma d'una boirina ultra fina aromàtica.

La micro difusió es realitza a baixa temperatura preservant totes les propietats dels Olis Essencials.

Disposa d'il·luminació LED en tres colors que s'alternen de forma intermitent. Així mateix, disposa de temporitzador per al seu ús personalitzat.

Com s'usa el Difusor Bamboo?

Es recomana utilitzar olis essencials naturals, sempre que el seu ús estigui indicat en mode "Difusió", podran ser utilitzats aïllats o combinats amb altres olis essencials, depenent de l'ambient i de el moment desitjat.

Presentació:

Difusor ultrasònic 150 ml.

Base i coberta de fusta de bambú Mida aproximat: 92 x 92 x 150 mm Capacitat: 150 ml 1 adaptador de corrent: AC 100-240V, 24V 0.5A Potència: 12 W 1 gerreta mesuradora 3 llums led (1 unitat de cada color) 1 base 1 disc ceràmic Botons d'activació / llums indicadors: Power - Intermitent (14 h) / Continu (7 h) -1h / 2 h Abast de l'difusor: 37 m2

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda