Preu reduït! Flora Vital Plus - Probiòtics i Prebiòtics - Klepsanic - 60 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Flora Vital Plus - Probiòtics i Prebiòtics - Klepsanic - 60 càpsules

168003

Nou

Combinació de probiòtics, prebiòtics, vitamines i minerals per equilibrar la flora intestinal i millorar els processos digestius.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

12,74€

IVA inclòs

14,88€ IVA inclòs

-14%

0,21 € / ud

Més informació

Flora Vital Plus

Segons l'Organització Mundial de Gastroenterologia, els probiòtics són microorganismes vius que, quan s'ingereixen en les quantitats adequades, poden aportar beneficis per a la salut de qui els consumeix. Es tracta de bacteris o llevats que estan presents en aliments, suplements dietètics i fàrmacs.

Els probiòtics que s'utilitzen amb més freqüència són els pertanyents a les espècies Lactobacillus yBifidobacterium, sent els primers els que més s'han emprat durant anys per a la conservació d'aliments mitjançant la fermentació, però actualment han constituït un boom molt positiu per equilibrar la flora intestinal i eliminar aquells microorganismes indesitjables en aquest mitjà; en forma de complements alimentaris, fàrmacs. Aquest producte conté cinc soques de microorganismes, habituals en la flora de l'intestí.

Els prebiòtics són compostos que l'organisme no pot digerir, però que tenen un efecte fisiològic a l'intestí a estimular, de manera selectiva, el creixement i l'activitat dels bacteris beneficiosos (bifidobacteris i lactobacils). Es tracta d'un tipus d'hidrats de carboni o "fibra especial" que són fermentats en el tracte gastrointestinal i utilitzats com "aliment" per determinades bacteris intestinalsbeneficioses. Els prebiòtics més estudiats són: la inulina i els fructooligosacàrids (coneguts també com FOS), tots dos són presents en Flora Vital plus.

La Bardana és una planta l'arrel conté una important quantitat d'inulina; un glúcid semblant al midó, d'acció similar a la de la penicil·lina. També conté poliens, substàncies que tenen propietats antibacterianes i antifúngiques.

Composició per càpsula (530 mg): Fructooligosacàrids 90 mg, Gluconat de Magnesi 85 mg, Bardana 60 mg, Ortiga verd 55 mg, Fonoll 50 mg, Maltodextrina 30 mg, Llevat de Seleni 25 mg, Ceps de Probiòtics (Lactobacillus acidophilus 25%, Bifidobacterium bifidum 25%, Lactobacillus casei subs. casei 20%, Lactobacillus casei subsp rhamnosus 15%, Streptococcus termophilus 15%) 17 mg, Vitamina E 3 mg.

Utilització: Prendre 3 càpsules al dia, en dejú o allunyades dels àpats. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació: Envàs amb 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda