Preu reduït! IntestVita Enzymes - Digestions - Vitae - 30 càpsules

Fabricante:

Vitae Vitae

IntestVita Enzymes - Digestions - Vitae - 30 càpsules

220998

Nou

Ajuda regenerar la flora intestinal beneficiosa afavorint la digestió. Envàs de 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,56€

IVA inclòs

23,95€ IVA inclòs

-10%

0,72 € / ud

Més informació

IntestVita Enzymes

Ajuda regenerar la flora intestinal beneficiosa afavorint la digestió.

Què és IntestVita Enzymes?

Complements alimentaris amb enzims digestius és un complement probiòtic per ajudar la flora intestinal i les digestions.

La flora intestinal són aquells petits habitants de l'intestí, que viuen en perfecte equilibri, cadascuna realitzant la seva funció i compartint cadascun el seu espai, sempre que la salut del nostre intestí sigui bona.

Aquest conjunt de bacteris, anomenat microbiota, s'encarrega d'ajudar a digerir, mantenir actives les defenses, absorbir nutrients i regular el trànsit intestinal.

En el procés de la digestió prenen especial importància els anomenats enzims digestius, que es troben de manera natural en el nostre sistema digestiu i que tenen com a principal funció la de trencar en molècules més petites per absorbir fàcilment els nutrients.

El propi envelliment i alguns trastorns en el nostre sistema digestiu pot fer que ens falti la concentració d'enzims necessaris per poder portar amb èxit el procés de la digestió, provocant que siguin digestions llargues i difícils i que apareguin problemes com gasos, flatulències, i fins i tot astènia i reaccions al·lèrgiques.

Els tres ceps amb enzims digestius són d'origen humà, estables al pH de l'estómac i cadascun s'instal·len en un lloc diferent de l'intestí duent a terme cadascun d'ells la seva funció, les quals juntament amb els enzims digestius faciliten el procés de la digestió.

  • Lactobacillus gasseri KS-13; bacteri que colonitza l'intestí prim. Estabilitza la microbiota beneficiosa i millora la funció immunitària incrementant la proporció de cèl·lules NK i IgA. Millora la funció intestinal. Redueix la congestió nasal en pacients amb rinitis al·lèrgica.
  • Bifidobacterium bifidum (G9-1); bacteri que colonitza el tram final de l'intestí prim i el primer tram de l'intestí gruixut. Contribueix a la reducció de la incidència de la diarrea aguda en nens i la restauració de la flora intestinal després del tractament amb antibiòtics. Ajuda a reduir els casos de diarrea i restrenyiment millorant la salut gastrointestinal
  • Bifidobacterium longum (MM-2): bacteri que colonitza l'intestí gruixut. Regula els símptomes associats a la síndrome de l'intestí irritable. Redueix els símptomes gastrointestinals relacionats amb l'estrès. Escurça i disminueix la severitat de la diarrea aguda.
  • Proteasa: Enzim hidrolític que trenca proteïnes. Ajuda a facilitar la digestibilitat i la biodisponibilitat de les proteïnes.
  • Lactasa: Enzim que ajuda a pair la lactosa.
  • Lipasa: Enzim imprescindible per a la digestió dels lípids que fragmenta en àcids grassos i glicerol ajudant a permetre així l'absorció d'aquests nutrients. Ajuda a facilitar la digestió.
  • Amilasa: Enzim que ajuda a pair els hidrats de carboni, especialment el midó. Es produeix de forma fisiològica al pàncrees ia les glàndules salivals.

Com sé si necessito prendre probiòtics?

Alguns factors com la diarrea, els gasos, les al·lèrgies, les baixades de defenses recurrents, o haver patit una gastroenteritis poden ser un senyal d'alarma que ens indiqui que el nostre sistema digestiu necessita millorar la seva flora intestinal.

És un complement alimentari a base de tres ceps bacterians i enzims digestius que ajuda a regenerar la flora intestinal beneficiosa ia facilitar el procés de la digestió.

Anàlisi nutricional per 2 càpsules:

Per presa diària En cèl·lules viables (*)
Barreja de bacteris beneficiosos 2000 milions
Lactobacillus gasseri (abans anomenat Lactobacillus acidophilus) KS- 13 1,6*10⁹
Bifidobacterium longum MM-2 0,2*10⁹
Complex enzimàtic 310 mg
Proteasa 140 mg
Lactasa 70 mg
Lipasa 50 mg
Amilasa 50 mg

(*) garantit en el moment del consum

Com es pren IntestVita Enzymes?

Es recomana prendre una càpsula dues vegades al dia. Se'n recomana la presa amb els àpats.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda